Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Terazi’ye aşıksanız işiniz kolay demektir

Aşk, Terazi burcu için her zaman güzeldir. Aklı başından gider, o yüzden ilişkilerde dengeye ihtiyacı vardır. Girişken yapısı ile her zaman dikkatleri üzerine toplayabilir.
Etrafındaki insanlar, onun kibar ve çekici olduğunu düşünür. Çevresinde çok insan vardır, onların sorunlarıyla bizzat ilgilenir ama dostum dediği insanlarla ilgili çok seçici davranır. Güvenilir bir yapısı vardır fakat kimse ona zorla bir iş yaptıramaz. Ama koşullar ne olursa olsun, insanlara adil davranmak için elinden geleni yapar.

Terazi'ye aşıksanız...
İşiniz oldukça kolay demektir.
Ona ayak uydurmak için zamanınız ve koşullarınız uygunsa, dünyanın öbür ucuna gider ve bir gece içinde evlilik kararı bile alabilirsiniz. Bir Terazi burcuyla, çılgın bir hayat sizi bekliyor olabilir.
Buna enerjiniz var mı? Dünya zevklerine çok düşkün olan Teraziler için yaşam, kafayı bir şeye takmamak üzerine kurulmuştur.
Eğer adalet duygusunu ve sevgisini sorgulamazsanız sizden iyisi olmaz. Entelektüel ve cazibeli tarafını yakalamanın bir yolunu bulduysanız, sizden kolay kolay vazgeçmeyecektir.

Kıskanırsa...
Kıskandığını belli etmek için elinden geleni yapar. Trip yapar, küser. Belki kıyameti koparmaz ama sevgilisinin bu durumu anlaması için ne gerekiyorsa yapmak ister. Eğer telefonda konuşuyorsa, sesinin tonu değişebilir. Kıskandığı kişi ile aynı ortamda bulunmak istemez, böyle bir duruma mecbur kaldığında ise sinirli halini göstermekten çekinmez.

Nerede risk alır?
Risk gördüğünde uzaklaşmak değil bizzat deneyimlemek için kendini olayların içine atar. Adalet aradığı bir konuda asla geri adım atmaz. Terazi burçları için aşk varsa risk de var demektir. Geçmişiyle yüzleşmekten asla korkmaz ve hesaplamadan attığı adımların pişmanlığını duymaz.
2017 yaz aylarında en çok konuşulacak Terazi burcu ünlüleri şöyle:
Hülya Avşar, Burcu Esmersoy, Hadise, Ebru Gündeş.

ASTRO GÜNDEM

Merkür'ün Neptün ile 60'lığı ilişkileri toparlıyor. Bugün ruhsal konulara ilgi artarken dünyada insanların psikolojisinin neler yaptırabileceğine şahitlik edeceğiz. Yaratıcı yönünüz yazmaksa, bugün kendinizden bahsettirebilirsiniz. Çok konuşulacak meslekler arasında yazarlar geliyor. Dikkat edilmesi gereken konuysa beslenme. Emin olmadığınız yiyeceklerden bugün uzak durun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA