Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Eski ilişkiler yeniden alevlenecek

Haziran ayının rüzgarını hayatınızda hissetiniz mi? Eğer hissetmediyseniz bugünden itibaren inanılmaz olayların ve ilişkilerin deşifre olacağından hiç şüpheniz olmasın. Gökyüzündeki gezegenlerin burç değişiklikleri bir yana bir de birbirlerine bolca meydan okudukları döngü başlıyor. Öyle ki evlilikleri, ilişkileri, yalnızları, eski aşklarının geri dönmesini bekleyenleri, gönlü kırıkları, özellikle kadınları yakından ilgilendiren günlerin adeta ateşini fitilliyor. Sabah saatlerinden itibaren iletişim gezegeni Merkür, kader kapılarını temsil eden ay düğümleri ile adeta bir çekişme yaşayacak. Bu 90'lık açı hepimize aslında gönülden bağlı olduğumuz insanların ne kadar kendine dönük olabileceğini de gösterecek.
Tabii bu durum bugünden itibaren yaşanan kalp kırıklıklarını daha çok ortaya çıkaracağını vurguluyor.
'Yapma Merkür etme Merkür' desek de o kendi yolunda giderken karşısına çıkan her gökyüzü olayını bertaraf etmek için elinden geleni yapacak. Bu da zihinlerimizde eskisine göre daha farklı tepkiler vereceğimizin habercisi. Öyle ki geçmişte aşkları yarım kalan, birçok kişiye de 'Ben o defteri hiç kapamadım' dedirtecek.
Yani eski ilişkiler yeniden alevlenirken, her ilişkinin ikinci bir şansı hak ettiğini de gösterecek gökyüzü! Günün kalitesinin biraz düşük olduğunu göz önünde bulundurursak; çok sevdiğimiz özel eşyalarımızın kaybolmasının telaşını yaşayabilir, trafikte tuhaf olaylarla karşılaşabiliriz.

ASTRO BİLGİ

9 Haziran'da gerçekleşecek dolunayın etkilerini bugünden itibaren gündelik hayatlarımızda görmeye başlayacağız. Dolunay haklı ile haksızı karşı karşıya getirmek için elinden geleni yaparken çok da kolay günler yaşamayacağız. Bu döngü, topluma mal olmuş kişilerden tutun da ailedeki en sessiz kişilerin dahi söz düellolarına şahit olabileceğimizi işaret ediyor

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA