Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Merkür iyi işlere imza atmamızı sağlıyor

Merkür, İkizler burcunda kendini kral ilan ediyor. Konuşkan, meraklı ve bir o kadar da zekice işlere imza atmaya başlıyoruz. Zeka ve hareket yıldızı Merkür, astrolojide haberleşmeyi temsil ettiği için 'Gezegenlerin habercisi' diye de adlandırılır.
Sürekli hareket halinde olan bu gezegen bir yandan hatırlar, bir yandan unutur. İletişim, ulaştırma, mantık, anlayış, akıl, konuşma yetenekleri onun etkisi altındadır. Dolayıyla herkes Merkür'ünün düştüğü burç kadar akıllıdır. Günlük hayatla ilgili pek çok sorumluluğu üstlenen Merkür; önümüzdeki günlerde hepimizi kıvrak, konuşkan, deyim yerindeyse lafı gediğine koyan biri haline getirecek. Merkür'ün önümüzdeki 15 günlük süreci, Türkiye'nin siyasi konjonktürüne büyük bir ivme kazandırabileceğini işaret ediyor. Özelikle gazetecileri yakından ilgilendiren bugünler, topluma mal olmuş medya patronlarını da etkileyebilir. 'Aklın yolu bir' dediğimiz birçok olaya şahitlik ederken tepki veren insanların yanında olabiliriz. Mevsimin yüzünü yaza döndüğü bugünlerde özellikle birçok kişi geç saatlere kadar kişisel işleriyle ilgilenecek.
Peki Merkür'ün İkizler burcundaki seyrinden en çok hangi burçlar etkilenecek dersiniz? İkizler burcunu ve Başak burcunu resmen elinden tutup yaklaşık altı aydır söylemediklerini söyletecek ve istediklerini daha kolay elde etmesini sağlayacak. Önümüzdeki günlerin kazançlı ve rahat burçları ise İkizler, Başak, Yay ve Balık olacak.

ASTRO GÜNDEM
Bugün mantıklı davranmanın zor olacağı bir gün olabilir. Ay, Uranüs ile 150'lik yaparken konfora, değişime ve heyecana karşı duyulan hisler olmadık işler yaptırtabilir. Özellikle baskıya gelemeyen kişiler tavırlarını çok net bir şekilde ifade ederken, düzenini bozmak istemeyen kişiler ise hiç beklemedikleri sorunlarla karşılaşabilirler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA