Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Doğduğunuz güne göre gezegen analizi

Astrolojide günlerin anlamı var mıdır diye düşünenlere; hangi gün, hangi gezegenin etkisini taşır anlatayım...
Pazartesi astrolojide ay günü olarak geçer. Ay gününde; duygularımızla, çelişkilerimizle, hayatın içsel ve karanlık yüzüyle karşı karşıya geliriz. Bu günde, duygu dalgalanmalarını diğer günlere oranla daha yoğun yaşayabiliriz.
Salı; gününün temsil ettiği gezegen Mars'tır. Mars agresif bir gezegendir. Salı, iş günlerinin içinde üretkenliğin, rekabetin ve kararlılığın en yüksek yaşandığı gündür. Bu enerjilerin etkisiyle Salı, uzun süreli, uğraştırıcı işlerinizi artık bitirmek için en mükemmel gün olarak değerlendirilebilir.
Çarşamba, astrolojide Merkür günüdür. Merkür, iç huzurun habercisidir. Sağlıklı iletişim kurma ve yeni ufuklar açma gibi enerjiler yaratır. Merkür aynı zamanda yüksek farkındalığın da sembolüdür.
Perşembe günü astrolojide, Jüpiter'i temsil eder. Astrolojide girişim ve gelişim gezegeni olarak bilinen Jüpiter'in getirdiği inanılmaz olumlu enerjiyi hissetmememizin imkanı yoktur. Cuma günü, Venüs gezegeni ile özdeşleştirilir. Hepimiz Venüs enerjisini bilir ve hissederiz. Konu günlerin sembolik anlamlarına gelince; haftanın son iş günü olan cuma gününün aşk, bağlantı, aitlik, rahatlama, duygusallık ve tutkuyu temsil ettiğini söyleyebiliriz.
Cuma, her yönüyle iyi hissetme günüdür.
Cumartesi adını Satur-day olarak Satürn gezegeninden alır. Gelecek haftayı planlamak veya geçmiş haftanın değerlendirmesini yapmak için avantajlı bir gündür.
Pazar günü adını güneşten alır. Dinlenme, gelişme, paylaşma, kendini ifade etme, hayatla ilgili düşüncelere kapılma gibi enerjilerle gelir.
Güneşin sembolik manalarından biri de hazırlıktır; hayatın devamlılığını simgeler.

ASTRO SÖZLÜK
Koç ve Akrep burcunun günü salı günüdür. Boğa ve Terazi burcunun günü cuma günüdür. İkizler ve Başak burcunun günü çarşamba günüdür. Yengeç burcunun günü pazartesi günüdür. Aslan burcunun günü pazar günüdür. Oğlak ve Kova burcunun cumartesi günüdür. Yay ve Balık burcunun perşembe günüdür.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA