Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dolunayda hiçbir şey gizli kalmayacak

Bu yıl ilk defa yaşanacak olan ateş burcundaki Dolunay, tüm burçları büyük kararlar almaya hazırlıyor. Göz önünde olan insanların hayatlarını irdelemek için harekete geçerken, kendi iç dünyamızın gizemli kapılarına da yolculuk yapacağımızı vurguluyor. Gerektiğinde fedakar olmaya çalışan insanların, işler sıkıştığında ne kadar ısrarcı olabileceğini, ben merkezci davranan birçok kişi ile karşılaşabileceğimizi, kontrol edilen mekanizmaların bir nevi sıkışacağını vurguluyor. Fikir ayrılıklarının ise ilişkileri zedeleyebileceğini, gereğinden fazla konuşan insanların bugünlerde sık sık pot kıracağını işaret ediyor. 9 Haziran Yay burcunda Dolunay meydana gelirken, Güneş'in konumu İkizler burcunda yer alıyor. Dolunay; topluma mal olmuş insanları, interneti, hukukçuları, davaları, mahkemeleri, hakimleri, savcıları, gazetecileri, medya kurumlarını, yurtdışı bağlantılarını, konsoloslukları, eğitimcileri, eğitim sistemini, yüksek öğrenim kurumlarını, profesörleri, akademisyenleri, din kurumlarını, uzay bilimlerini ve bu konularda yapılan gizli araştırmaları etkileyecek.

SİYASET ZORLANABİLİR
Gökyüzünün öğreten gezegeni Satürn'ü koluna takan Dolunay, kendi ışığını yeryüzüne rehber yapmaya çalışıyor ve bilmediğimiz birçok şeyi karşımıza çıkarmaya hazırlanıyor. Neyin gerçek ya da illüzyon olduğunu bilemeyebiliriz. Mercek altındaki bazı olaylar ve açıklamalar, bize çok farklı kapılar açıldığını gösterebilir. Özellikle bilim dünyası, sağlıkla ilgili çalışmalar, dijital platformlar, sosyal medya gibi gelişmeler birçok bilgi akışını yansıtıyor olacak. Çoktan keşfedilen şeylerin bugünlerde ortaya çıkabileceğini de görebiliriz. Açığa çıkan bazı konular, siyaset ve bu tarz mekanizmaları da zorlayabilir. İnsanların tepkilerine ya da yorumlarına dair bürokratik engeller oluşturulması söz konusu olabilir.

ASTRO TAVSİYE
Dolunay'da neler yapmalı?
Öfkenizi bastırın!
İki kere düşünerek hareket edin!
Hedeflerinizi belirleyin!
Eksik kaldığınız yönlerinizi bir yere not edin!
2017 yılının geri kalanı için yapılacaklar listesi hazırlayın!
Geçmişten ders alıp almadığınızı kendinize sorun.
Gelecekten korkmayın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA