Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Jüpiter burç değiştiriyor

Ben Jüpiter! Şansı, bolluğu temsil eden gezegenim, gök kubbedeki görevim bereketi temsil etmek. Ben; bolluğum, çoğalmalıyım, genişlemeliyim. Ben sizin yeryüzündeki şans kelimesine bakış açınızı temsil ediyorum. Dünyaya geldiğiniz çemberde hangi burçta hareket ediyorsam, siz şansa bakış açınızı o mizaçla algılıyorsunuz. 'Nerede bende o şans?' diyenlere o duyguyu ben veriyorum. Her yıl bir burçta misafir olur, o burca veya o kişinin haritasına mutlaka farklı tılsımlar katarım. Ruhsal olarak büyütür, bedensel olarak da kişiye bazen kilo aldırabilirim. Heybetimi ise adil ve güçlü yanlarımdan alırım. Bazılarınıza da 'Ben çok şanslıyım' dedirtirim. Hatta bazılarının ayaklarına kırmızı halılar serer, hiç olmayacak ortamlara sokar, yürü ya kulum derim. Ben sizin hayatınızda 12 yılda bir dünyaya geldiğiniz cebrin adeta şah damarını güçlendirir, kendinize güveninizi sağlarım. Size mitolojideki gücümden bahsedeyim isterseniz biraz. Zeus'um ben! Mitolojide insanların babası olarak bilinirim. Bir zamanlar gökyüzünden dünyanın ve diğer görevlilerin hükümdarı bendim. Bu göreve gelmeden önce çocukluğuma dayanan hikayemde adaletsizliğe kurban oldum. Sırf bu yüzden öğrenme sürecimi bir mağarada geçirdim. Geçirdiğim dağda benim hikayem konuşulur. Olimpos Dağı! Anlayacağınız hikayem derin; ismim, namım yüzyıllara dayanır. Bu yüzyıldaki görevim ise insanların kendi dünyalarında bağımsız olmalarını sağlamak ama duyarlı olmaları için de elimden geleni yapmak. Gökyüzündeki çemberde burç değiştirme dönemim geldi.

ASTRO GÜNDEM
Başladığın cümleyi bitirmezsen noktayı başkası koyar. Ay, Jüpiter ile 90'lık açı yaparken; eğlence anlayışı ile değer yargıları zıtlaşabilir. Bugün çevremizdeki insanların patavatsızlığına şahit olurken, bizler de ağzımızdan çıkan kelimeleri kontrol etmekte zorlanabiliriz. Bu arada gökyüzü özellikle maddi konuları kontrol altına almanın önemli olduğunu vurguluyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA