Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Neptün döngüsü sezgileri güçlendiriyor

Size Neptün'ün derinlik kazandıran duygusunu, yüreğimizi sarsan hallerini nasıl anlatsam? Toplumların kaderine bir türlü gün yüzü göstermeyen Neptün; kendimizle savaşa sokan, yaptığımız işe her ne kadar inansak da diğer gözümüzle kimlerin neler çevirdiğine takılan, o üstten bakışlarımızın sorumlusu. 'Yok mu derdimizin çaresi?' derseniz; önümüzdeki 5.5 ay Neptün retrosuna bir de değişken burçlarda hareket eden Satürn eşlik edecek derim. Bu da demektir ki, yüreğimize oturan taşlar kayaya dönüşebilir. Hayal gücü, bilinçaltı, rüyalar ve doğayı hareketlendiren Neptün'den bahsederken sıradan duygular olmaz. Hatta soyut ve somutun savaşı tekrar gündeme otururken, kim kimin iyiliğini ya da kötülüğünü istiyor anlamakta, inanmakta, duyduklarımızı kavramakta güçlük çekebiliriz.
Hayaller gezegeni Neptün; esrarlı, sisli, soyut anlamda güzellikleri, bilinçli ve bilinçsiz olarak temsil eder. Bu gezegen etkisi; renkli, hayal dünyası geniş, yaratıcı, edebiyatta ve güzel sanatlarda yetenekli kişileri öne çıkarır. Neptün döngüsü insanların sezgilerinin güçlenmesini sağlar. Önceden yaşanabilecekleri öngörmeye ve rüyaların gerçeğe yakın olduğuna tanıklık ettirir. Kaygılarımızı, korkularımızı ortaya çıkarır, onlarla yüzleşmek için fırsat sunar. Olayları olumlu algılama taraftarı olanları, melankolik insanlarla beraber sıradan insanları dahi besler. Çünkü Neptün'ün özelliğinde neşe ve yaşam sevinci de vardır. Potansiyelimizi keşfetmemize, alışkanlıklarımızı düzene sokmamıza yardımcı olur. Gerçekleri görmezden gelmenin, kayıpların büyüğü olduğunu gösterir. Dertten kafanızı kaldıramıyorsanız, hayata karşı inancınızı kaybettiyseniz; farklı bir düşünce yapısına girerek olaylardan sıyrılıp kaçış psikolojisine kapılabilirsiniz. Özellikle haritasında Güneş burcu İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar, 5.5 aylık bu süreçte dikkat etmelidir.

ASTRO HABER
Balık burcundaki Neptün retrosunun olumsuz yönleri: Aldatma, aldatılma, olmayanı olmuş gibi değerlendirme, insanların kendine zarar vermeye meyilli olması, depresyon, hayal kırıklığı. Olumlu yönleri: Bireyin kendiyle ilgili bilmediklerini öğrendiği bir dönem başlıyor. Hedef koymak, gerçekleri anlamak, ilişkilerde doğru olanı yakalamak için de önemli bir döngü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA