Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ani sağlık sorunları gündeme gelebilir

En uzun gündüz, en kısa gecenin yaşanacağı bugün, yaz ekinoksu başlıyor. Güneş, Yengeç takım yıldızına geçerken, gök kubbe zamanı iyi kullananların kazanacağını bir kez daha göstermeyi hedefliyor. Ayrıca yazın ilk gününde duygular ortalığa dökülmeye başlarken, Güneş; suyun öncü burcunda hepimizi çok daha yürekli biri haline getirmeyi planlıyor. Tabii günün anlamı gök kubbede çok büyük. Güneş yer değiştirip mevsimi uyandırırken dinimizin en mübarek gününün yaşanacak olmasına yakışır bir ruha bürünüp herkesin kalbini bir kez daha yoklayacak. Zodyak grubunun en duygusal burcu olan Yengeç'in gücüyle sahip olduklarımızı koruma altına almak isteyeceğiz. Ailemizi, sevdiklerimizi, maddi, manevi sahip olduklarımızı himayemiz altına alacağımız bugünlerde oluşabilecek her türlü olumsuzluğa engel olmak için elimizden geleni yapacağız.
Bugünkü gökyüzü olaylarının hemen ardından iletişim gezegeni de burç değiştirecek. Bu sayede ülkemizin gündeminde de çok duygusal karelere şahitlik ederken, geçmişte kalmış birçok garip olay da aydınlanacak. Gökyüzündeki taşınma seremonisi yeryüzüne de yansıyacak. Ortadoğu'nun çok daha keskin günlerden geçişine, ayrıca birbirine komşu ülkelerin de iddialaşacağına şahit olacağız. Derdini söylemeyen derman bulamaz psikolojisine bürünürken; sosyal hayat, ünlülerin yardımlarını göz hapsine alacak. Topluma mal olmuş kişilerin ani sağlık sorunları ise akşam saatlerinin konusu olabilir. Eğer çevrenizde patavatsız insanlar varsa, bugün onların diline düşmekten kendinizi koruyun. Bugün en iyi ne yapılır diye düşünüyorsanız; yeni bir beslenme sitemine başlayabilir, eviniz için bir şeyler araştırabilir, yaşam alanlarınızla ilgilenebilirsiniz.

ASTRO DUYURU
Kadir Gecesi, ellerimiz tüm insanlık için duaya kalkıyor. Tüm İslam âlemi için en değerli günde iç dünyanıza yönelebilir, hatta günü daha sessiz geçirmeye çalışabilirsiniz. Unutmayın, tüm canlıların dua ettiği kıymetli bu günde zihniniz kalbinizi dinleyebilir. Nefesiniz sadece dualarınız için akabilir. Üstelik gün boyunca bilincinizi, isteklerinize yönlendirebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA