Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mutlu olmak için yapmamız gerekenler

Uyan, yüzünü yıka, dişini fırçala, giyin, işe-okula git, eve dön, uyu, tekrar uyan, tekrar hazırlan… Pek çoğumuz böyle sürüp giden bir döngü içindeyiz resmen! Aralara farklılıklar katmıyor muyuz, tabii ki de katıyoruz. Sosyal yaşam diye bir şey var. Arkadaşlarımız, ailemiz, sevgilimiz, eğlence hayatımız, hobilerimiz var.
Bu rutin hayatı renklendirmek için uğraşlarımız ve çabalarımız olsa da kaçırdığımız bir nokta var: Şu hayatta neredeyse şikayetlerimiz, sevdiğimiz şeylerden daha fazla!
Bir insan 7'sinde neyse, 70'inde de odur diyebilirsiniz. Ama kendimizi değiştirmek, kişiliğimizde güncellemeler yapmak bu kadar zor olmamalı.

ATEŞ GRUBU
(Koç, Aslan, Yay)
Daima haklı olma ihtiyacından vazgeçin!
Başkalarını suçlamaktan vazgeçin!
Başkalarını etkileme ihtiyacından vazgeçin!
Sorumluluktan kaçmayın.

TOPRAK GRUBU
(Boğa, Başak, Oğlak)
Sizi sınırlandıran inançlardan vazgeçin!
Eleştiri lüksünden vazgeçin!
Değişime direnmekten vazgeçin!
Kontrol etme ihtiyacından vazgeçin!

HAVA GRUBU
(İkizler, Terazi, Kova)
Şikayet etmekten vazgeçin!
Kararsız tavırlarınızdan vazgeçin!
Mazeretlerden vazgeçin!
Sadece kendinizi dinlemekten vazgeçin!

SU GRUBU
(Yengeç, Akrep, Balık)
Kendinizi suçlamaktan vazgeçin!
Korkularınızdan vazgeçin!
Geçmişi taşımaktan vazgeçin!
Bağlılıktan vazgeçin!

Haydi, bugün gelin vazgeçmeniz gerekenleri bir kağıda yazın ve odanıza asın. En azından her gün uyandığınız vakit, ne yapmamanız gerektiğini bilerek dışarı adım atar, hayata çelme takarsınız.

ASTRO GÜNDEM
Mars, Jüpiter 90'lığı inançlı, heyecanlı ve rekabetçi olabileceğimizi vurgularken sonuçlarını düşünerek hareket etmek gerektiğini vurguluyor. Kalp kırmanın rafa kalkması gereken bugün, içimizden geleni yaparak kendimizi daha iyi hissedebilir, Ramazan Bayramı' nın ruhuna yakışan hisleri besleyebiliriz. Hepinizin Ramazan Bayramı'nı kutlar, güzel, huzurlu, sağlıklı günler dilerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA