Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Maceralı aşk serüvenleri başlıyor

Konuşkan, meraklı, giyime kuşama, arkadaş ortamına önem verdiğimiz bir dönem başlıyor. Aşk ve cesaret gezegeni bugün Venüs, İkizler etkisine giriyor. Aşk derken hemen akla duygusallık gelmesin. Bu sefer Venüs'ün bürüneceği karakterde pek duygusallık aramayın. Daha çok aklımıza hitap eden ve merak uyandıran kişiler, olaylara vurgu yapacak. Ama gönül işi bu, pek rahat da durmuyor. Bu döngüde yeni ilişkilere yönelebilir, maceracı aşk serüvenlerine tanıklık edebiliriz. Sevdalı yürekler bu dönemde çok karışacak, benden söylemesi. Hatta bir gönülde iki sevda olur mu, olursa yalan mı olur hepsini çokça konuşacaksınız diyor gök kubbe.
'Evliliğim iyi gidiyor, aslında bakıldığında öyle önemli sorunlar yok' deseniz de durumun hiç de öyle olmadığını fark edebilirsiniz. Bu illa olumsuz bir etki de değil üstelik. Uzun zamandır kapalı olan gözler, gerçekleri daha iyi görmeye başlayacak. Yasak ilişkiler gün yüzüne çıkacak ve keskin yüzleşmeler de eşzamanlı yaşanacak. Seven, kıskançlık duygusunu doruklarda yaşarken, sevilenin vefasızlığı üzebilir. Peki, ne yapacağız? Zor olsa da akılcı düşünmeyi elden bırakmamak bu dönemde ilişkilerin tek kurtarıcısı olacak.
Sanat camiası göz önünde… Entelektüel işleri, iletişimi kuvvetlendiren Venüs'ün İkizler burcundaki konumu, pek çok sanat dalını ve sanatla uğraşan kişileri etkileyeceğini vurguluyor. Bu geçiş, aynı zamanda sosyal olmamızı sağlarken birçok iletişimi de bir araya getirecek. Sanat içerikli davetler, açılışlar, ulusal ya da uluslararası organizasyonlar bu dönem itibari ile vizyonda yerini alacak. Özellikle işitsel ve görsel sanatlarla ilgilenen kişileri bu döngü yakından ilgilendirebilir. Gökyüzü, televizyon programı yapan ünlüleri, realite şov programlarını coştururken medyada yine hareketli günler yaşanacak.
Ciddiyetini kaybeden aşk gezegeni ayakları yerden kesiyor!
Adeta ruhumuz parti vermek için harekete geçmiş gibi oldukça sosyal bir dönem başlıyor. Bu süreçte her sese cevap verebilir, her davet edilen yerde bir anda kendinizi bulabilirsiniz. Sizi eski aşklardan, geçmişi kurcalamaktan kurtaran kalbiniz, bir anda aklınızın kilitlerini açıyor ve kendinizi daha özgür hissediyorsunuz.
Eee aşk, sevmek sevilmek, sahiplenilmek demek değil mi? Venüs bu, hangi burçta seyrini devam ettiriyorsa kendinizi o kafada hissetmeniz normal. Venüs, havanın ahengine kendini bırakırken özgür ruhlu insanları adeta kelebeğe çeviriyor. Eğer çevrenizde, kafasına göre yaşayan birileri varsa bu dönemde herkesin dudaklarını uçuklatacak hareketlilik yaşayabilirler.

ASTRO DETAY
Bu döngüde kalbinizin iplerini bırakmadığınız sürece kazanan siz olacaksınız. Mantığınızla hareket etmek isterken kendinizi çıkmaz sokakta bulduğunuzu düşünseniz de aslında işin içine duygularınız için girdiğinizi anlamanız zor olmayacak. Venüs, İkizler burcunda yer alırken, yeni insanlarla tanışmak, güzel görünmek ön planda olacak. Bu süreci çok iyi değerlendirebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA