Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yılın en baskın dolunayı yaşanacak

Kaderin kedere büründüğü zamanlara hazır olun. Elimizden bir şey gelmediğini göreceğimiz yılın en baskın dolunayı meydana gelirken, heybetinden ruhumuzu ve kalbimizi korumak isteyeceğiz. Keşke demenin pişmanlıklara neden olacağı günlere yaklaşmışken, size tavsiyem gökyüzünün uyarılarını takip etmeniz.
Gerçeklerin ne kadar gerçek olduğunu anlamakta güçlük çekerken, ilk etapta bazı şeylere inanmayacağız. Hatta sadece iç savaşlarımızı bastırdığımızı ve 2017 Mart'ından beri kendimizi oyaladığımızı fark edeceğimiz kirli bir dolunayla ile karşı karşıya kalıyoruz.
Eğer sizler de Haziran ayından bu yana bocalıyor ve eli kolu bağlıymış gibi hissediyorsanız, bu içinizde bastırdığımız döngüye erken geçmişsiniz demektir. 9 Temmuz Pazar günü 17 derece ile Oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Etkili olacağı gün, Oğlak burcundaki dolunayın keskin olduğu gün bugün! Ayrıca bu tarihlere dikkat!
4-5-6–7-8-9-10 Temmuz, en sert etkilerin olacağı günleri vurguluyor.
Ay ve Plüton;
Güneş ve Mars'ın karşısında yoğun sıcak bir enerji üretirken kontrolü zorlaştıran bir etki yaratacak. Bu yüksek volümlü dolunay, işlerin kontrolden çıkmasına izin verirseniz ciddi ilişkilerde sorunlar oluşturma potansiyeline sahip.
Temmuz ayında meydana gelen dolunayın gündeminde tehdit, şiddet, iktidar, faili meçhul cinayetler, sınır harakatları, barıştan uzak bir dünya var. Bununla birlikte mücadeleyi bırakmayanlar için de uzlaşma, barış arayışları devam edecek. Bu güçlü ay, ilişkileri nasıl yönetmemiz gerektiğine şekil veriyor. Bir yandan yeni kayıplar, mücadeleler yaşarken bir yandan dünyada bir savaş son bulabilir.

DOLUNAYIN ANLAMI
Ay'ın karşısında yer alan Güneş, dolunayı meydana getirirken hayatınızdaki karşıt kuvvetleri veya kutupları da vurgulayacak.
Bunların arasında; egonuza karşı duygularınızı, kariyerinizi, evinizi ve ihtiyaçlarınıza karşı potansiyelinizi sorgulayacaksınız. Bu sırada iç gerginlik ve dış baskılar kişisel çatışmalara ve enerji krizlerine de neden olabilir. Duyguların ve içgüdülerin nitelikleri dolunay sırasında zirveye ulaşır. Bu esnada; zorlukların üstesinden gelmek için duygusal güç ve sezgi kullanmak isteyebiliriz. Bilinçaltında farkındalık oluşurken, kişisel ilişkilerimizde objektif ve dengeli olmak isteyebiliriz. Dolunay etkisini iki hafta boyunca sürdürürken bir sonraki yeniay ile bağlantısını devam ettirecek.
24 Haziran'dan itibaren hedeflere ayar veren Haziran yeniayı ise bu döneme kadar duygusal ve maddi hedeflere hasat zamanı oluşturuyor.


ASTRO ANKET
Bu adrenalini yüksek günlerde ben de düşünmeniz için size bir anket hazırladım. Siz cevabınızın hangi şık olduğunu aklınızda tutun, ben de yarın bu şıkların astrolojik olarak ne anlama geldiğinİ yazacağım. İlişkileriniz nasıl gidiyor? a) Aman nazar değmesin, çok mutluyum. b) Çıkmaz bir sokağa girdi. c) Eh işte! Orta şekerli. d) 2017 yılı bana iyi gelmedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA