Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Boğa burcu sahiplenmek ister

Huzurlu olmaya önem veren Boğa burçlarının güvende hissetmelerini sağlarsanız işiniz çok kolay… Duyarlı ve dengelidirler ama inatları uğruna da nice köprüler yakabilirler. Bu yüzden onlarla tartıştığınız konularda mutlaka anlaşmaya varmalısınız. Boğa insanı, bilinenin aksine tembel değil, rahatına düşkündür ve oturduğu yerden bütün işlerini halledebilir.
Onu harekete geçirip güzel vakit geçirmek istiyorsanız, enerjinizi toplayıp bütün hünerlerinizi sergilemelisiniz! İlişkilerde acele etmeyi sevmedikleri için onlara zaman tanımalısınız. Birlikte olduğunuz sürece sizi gözlemleyecektir. Onun rahatlamasını sağlayın, bırakın sizi tanısın.
Duygularını çok fazla dışa vuramasalar da, hoşlandıkları kişiden daima ilgi beklerler. Düşündüğünüzden daha fazla pohpohlamanız ve ilgi göstermeniz gerekebilir. İstemiyor gibi görünseler de, emin olun akıllarında kalacaksınız! Her konuda, onun söylediklerine, samimiyetine inanmanızı bekleyecektir. Eğer onu sürekli eleştirmezseniz uyumlu davranışlar sergilediğini görebilirsiniz.
Zevk sahibi olduğu için karşısındaki insandan da beklentisi bu yöndedir. İlk buluşmada sade ve şık giyinirseniz, gösterdiğiniz özeni mutlaka fark edecektir. Buluşacağınız yeri siz belirlemek istiyorsanız, iyi bir gurme olan Boğa burçlarını etkilemek için hemen lezzet duraklarını bulmanızı öneririm. Onun yalnızca yemeği sevdiğini düşünürseniz yanılırsınız, Boğalar, güzel ve emek verilen yemeklerden hoşlanırlar.
Kendi ellerinizle ona bir şeyler hazırlarsanız çok memnun olacaktır. Hazırlayacağınız sofranın özenli olmasına dikkat edin, beğenmezse açıkça söyleyecektir.

BEKLENTİLERİ...
Sevdiği insanı zamanla sahiplenmek isteyecektir.
Kızdığında sizi görmezden gelebilir, mümkün olduğunca sakinleşmesini beklemeniz gerekir.
Sevdiği ortamlarda ona eşlik etmenizi bekler.
Sakin bir hayat arzular.
Birlikte olacakları kişinin oyunlardan uzak, dürüst ve yalansız olmasını ister.

ASLA YAPMA!
Onunla inatlaşmayın.
Geçmişini kurcalayarak tartışma yaratmanızdan hoşlanmayacaktır.
Sözlerine inanmıyorsanız, hissettirmeyin.
Güvenini sarsacak herhangi bir şey yapmayın.
İlginizi üzerinden çekerseniz, sizden uzaklaşacaktır.
İşlerine karışıp akıl vermeye çalışmayın.

ASTRO GÜNDEM
Sen neye hazırsan, hayat da seni ona hazırlıyor. Ay, Jüpiter 120'liği çok ses yapacak evlilik haberlerini ya da teklifleri gündeme getiriyor. Öfkesi yüksek, adrenalini sınır tanımayan günler olabilir. Bugünlerde eğer hayatınızı sorguluyor ve kendinizi kısıtlanmış hissediyorsanız, biraz mola verebilir ve tatil organize edebilirsiniz. Gökyüzü, geleceğimize odaklanabileceğimizi işaret ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA