Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

akrep burçları gerçek bir romantiktir

Akrep burcunu anlamak zordur. Fakat bazı şeyler onun için asla değişmez. İlk olarak onun güvenini kazanmalısınız. Bunun için en önem verdiği şey ise içtenlik. O konuşurken, dünya durmuş gibi davranın. Bütün dikkatiniz onun üzerinde olsun. Akrep burcu, merak eder ve sorgular. Geçmiş bir olayı anlatırken, detayları atlamayın, aksi takdirde size inanmayabilir. Akrep burcuna yakın olmak için önce ruhuna hitap etmelisiniz. Bildikleri konularda konuşurlar çünkü gereksiz konuşmalar onun için zaman kaybıdır. Kendinden çok emindir. Girdiği her tartışmada, ezici bir üstünlüğü vardır. Kalbinin ne kadar yumuşak olduğunu gizlemek isteyecektir. Onu etkilemek için zamana ihtiyacınız olacak. Balık tutmak, plajda vakit geçirmek için ona davette bulunabilirsiniz. Böylelikle iyi bir başlangıç yapmış olursunuz. Gizemli olmanız, Akrep burcunu etkiler. Kendinizden çok bahsedip bir anda bütün hayatınızı ona anlatmayın. Bilinenin aksine Akrep burcu, sadece dışarıdan soğuk görünür ve soğuk bakışlarıyla karşısındakini kontrol altında tutar. İç dünyasında ise gerçek bir romantiktir. Eğer onun sevgisini kazanırsanız, sizi asla bırakmaz ve aşk hayatınızı hep ateşli tutar. Tavırlarını kestiremediğiniz Akrepler için yapmanız gereken, sistemli hareket etmektense, içgüdüsel olarak yaşamaktır. Onu tanıyarak, doğru hareketi bulup eyleme geçmelisiniz. Eğer bir Akrep burcunun gönlüne taht kurduysanız, size aşk nasıl yaşanır en iyi gösterebilecek burçtur.

BEKLENTİLERİ
Seçilmiş olmak değil, seçen olmak ister.
Kendisini rahatlatan ortamlarda bulunmayı tercih eder.
Onunla geçmişi değil, geleceği düşünmenizi bekler.
Tutkuyla inandığı konulara saygı duymanız gerekir.

ASLA YAPMA!
Onu sorgulamayın.
Düşünmeden konuşmayın, sözlerinizi unutmayacaktır.
Özensiz bir hareketinizi bile uzun süre aklından çıkarmaz.
Tanımadığı insanları hayatına birdenbire sokmaya çalışmayın.

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Satürn 120'liği oluşurken deneyimleri ile bize yol gösterecek insanların yanında yer alıyoruz. Detayların çok da önemli olmayacağı bugün orijinal fikirler üretebilir, öğretici yanınızı ortaya koyabilirsiniz. Özellikle disiplinli olmanın kazandıracağı bugün sistematik olmak gün sonunda çok şey getirecektir. Ayrıca teknolojik aletlerle ilgili de zor sınavlardan geçebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA