Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yay burçları dünyayı gezmek ister

Son derece açık sözlü olan Yay burcunun yargı duygusu ön plandadır. Bir Yay burcu kalbinizi çaldıysa, ona karşı dışa dönük ve pozitif olmaya çalışın derim. Kolay kolay beğenmez ancak birileriyle tanışmak da Yay burcu için çok kolaydır. Çünkü sıcakkanlı ve girişkendir. Yardımsever yapısıyla kimseye karşı kötü niyet beslemez. Unutmayın, düzen ve kendini geliştiren insanlar arar. Davranışlarınızda mutlaka dengeyi bulmalısınız çünkü kontrolsüz gücü sevmeyen bir yapısı vardır. Yay burcu, her şeyin konuşularak çözüleceğini düşünür ve oldukça hümanisttir. Tüm renklerini sergilerken, siz ona sonsuz şefkatinizle yaklaşmalısınız. Maceracı Yay burcu, gezmeyi sevdiği için dışarıda planlayacağınız heyecanlı aktivitelere bayılacaktır. Yay burcu insanı, dünyanın bir ucundan diğer ucuna gezmek, yeni insanlar tanımak, yeni hatıralara sahip olmak ister. Bu nedenle aşkını bile riske atabilir. O yüzden bir Yay burcunun hayatında olmak istiyorsanız, onun bu özelliklerine uyum sağlamalısınız. Yoksa sıkılgan olan Yay'ı elinizden bir anda kaçırabilirsiniz. Çekici ve sıcakkanlı Yay, ilişkilerinde serüvenle dolu bir hayat ister. Ona sürprizler yaparsanız, ilişkinizi her daim canlı tutabilirsiniz. Keşfetmeyi ve macerayı sever. Her ne kadar çabuk sıkılsa da sevdiği insandan kolay kolay vazgeçmez. Bulunduğu ortamın keyfini çıkartmak isteyen Yay burcunu; sergi, konser, tiyatro gibi aktivitelere davet edebilirsiniz. Beğenisine göre seçeceğiniz etkinlik, ilk adımda size yaklaşmasını sağlayacaktır. Dünya görüşünüze ve fikirlerinize özellikle dikkat eder. Özgürlükçü yanlarına ket vurulmasını istememelerine rağmen, özgürlüğüne aşırı düşkün kişilere karşı mesafeli dururlar. Hatta onu bireysel olarak özgür bırakmanız, gözündeki saygıyı artıracaktır. Hafta sonu kaçamağı yapıp kısa süreli de olsa onu bulunduğu ortamdan uzaklaştırmanız keyfini yerine getirecektir.

BEKLENTİLERİ
Kişisel alanına saygı gösterilmesi konusunda hassastır.
Hayatına dahil edeceği kişiyi iyi tanımak ister.
Sohbet ediyorsanız, altını bilgiyle doldurmanızı bekler.
Tekliflerinizle, onu şaşırtmanız gerekir.

ASLA YAPMA
Tekrarlar canını sıkar.
Alışveriş konusunda zorlamayın.
Sıkıcı olmayın.
İlgisiz davranmayın.

ASTRO GÜNDEM
Ay-Venüs kavuşumu neşeli, keyifli bir ortamda benzer statüde insanların bir araya gelebileceğini vurguluyor. Uyum ve paylaşım ön planda olacak ve duygusal beklentiler karşılanacak. Çevrenizde sorun yaşayan insanları bu döngüde yakın ilişkiler içinde olduğuna şahit olabilirsiniz. Uzun zamandır beklenen konular adına cesur, kararlı adımlar atmak için uygun bir gün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA