Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Belirsiz ilişkilere çözüm bulmak mümkün

2017 yılının en adrenalin dolu günlerinden geçerken, belki de size binlerce kez bu günlerin hayatınızın en önemli günleri olacağını söylemek istiyorum. 'Benim hayatımda değişiklik yok' diyeni bir anda değiştirecek günlerde, duygularınızın yanı sıra yüzleşmelerinizi yönetmenizi de tavsiye ederim. Bugün özellikle Ateş grubuna teslim olmaya başlayan gökyüzü, kariyerlerimizden itibarımıza, sorumluluklarımıza, ailemize, sosyal çevremize, finansal kaynaklarımıza, tüketim ve harcamalar gibi yaşamda direkt motivasyon sağlayan konulara odaklanmamıza vesile oluyor. Hatta ihracat, ithalat yapan köklü firmaları da yakından ilgilendiriyor. Bu alanların üzerinde duran Yeniay, bize yaşamda nasıl şekil alacağımızı da gösterecek. Bazen yeniden başlamak için dibi görmek de gerekecek. Ancak sanmayın ki olumsuz bir etki tüm bu yazdıklarım. Bu yüzden gönlünüzü ferah tutun lütfen.

2012'YE DÖNÜŞ
Bir dönüp geriye bakın. Bu yıllarda yaşanan iş değişikliği, sektör değişimi, itibarınız, yer aldığınız konum, başlangıç ya da bitişlere neden olan olayları revize edecek. Belki de yeniden size o günleri hatırlatan bir süreç yaşayacaksınız. Bu döngüde ara verdiğiniz işinize geri dönebilirsiniz, eski sektörünüze geri dönüş gerçekleşebilir, işinizden ayrılmanıza neden olan birinin işini kaybettiğini öğrenebilirsiniz, eskisi gibi iyi olan şartlarınız günümüze göre düzene girebilir. İş ya da eğitim dolayısıyla taşınmak zorunda olduğunuz şehre ya da ülkeye geri dönebilirsiniz. İnançları, değerleri göz önünde tutan Yeniay döngüsü, birbirimizi nasıl kavradığımızı, nasıl tolere edebildiğimizi, hangi konularda değer yargılarını oluşturduğumuzu, gelenekleri irdelerken; bu konularda farklı deneyimler yaşatacağına işaret ediyor. Bu bölümde yine adalet, hak ve hukuk ön plana çıkarken, birçok farklı konuyu da merkezine alacak. Bunlar arasında eğitim ve entelektüel yaklaşımlar da var. Baskın karakterler, otoriter kişiler, patronlar, yöneticiler, siyasetçiler, bilim insanları bu dönem de kendilerinden çok bahsettirecek. Özellikle 1950-1959 yılları arası doğumlu olanları bu döngü yakından ilgilendiriyor. Hesapların ne yönde tekrar açılacağını ve yol haritamızda nelere takılıp nelere takılmayacağımızı, bu evrede gökyüzü bize öğretecek.
Boşananlar barışabilir, asla bir araya gelmez dediğimiz çiftler aşk yaşayabilir, belirsiz ilişkilere kesin çözümler mümkün olabilir.

ASTRO GÜNDEM
Ay, Merkür ile kavuşum yaparken, entelektüel bakış açısı yaşam tarzımıza kadar yansıyor. Bu döngüde çevrenizdeki çoğu kişinin mantığı ile hareket ettiğini fark edebilir, kendi kararlarınızda da duygularınızı arka plana atabilirsiniz. Özellikle yeni bir hobi edinme ya da sanatsal aktivitelere yönelmek için son derece güzel bir gün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA