Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Merkür, iletişimi düzenliyor

Bugün itibariyle yöneticisi olduğu burca geçiş yapan Merkür, kendi evine dönerek iletişimi düzenlemeyi hedefliyor. Konuşmalarımıza destek verirken, son dört yıldır boşanan çiftleri de barıştırıyor. Gökyüzünün, insanın aklını temsil eden tek gezegeninin rahat ettiği burçta yolculuk yapacak olması, akıllı insanları ön plana çıkarırken; kendini ifade edemeyenlerin de konuşmalarını sorgulayacağımızı işaret ediyor.
Peki Merkür, Başak burcundayken en çok neye şahitlik edeceğiz derseniz; problemli evliliklerin daha çok su yüzüne çıkacağına bir de çapkınların yalanlarının deşifre olacağına... Merkür'ü bir de kendi ağzından dinleyelim.

HABERCİ MERKÜR
Zodyak aleminin de habercisi, İkizler ve Başak burçlarının yöneticisiyim. Duygusal mıyım? Hiç alakası yok. Fırsatçı mı? Evet, öyle olduğumu söyleyenler de var. Ama unutmayın, meyve veren ağaç taşlanır. Anladınız değil mi; benden hiçbir şey kaçmaz, gözüm kulağım sizde!
Hani falancanın üslubunu hiç beğenmedim ya da 'Ne kadar samimi' diyorsunuz ya işte bunların hepsinin dengesi bana bağlı. İlk tanışmada nasıl davrandığınız, kelimelerinizi nasıl seçtiğiniz, nasıl çalıştığınız, sosyal ilişkilerde neler yaptığınız, sesinizi nasıl çıkardığınıza kadar haritanızda ben hangi noktadaysam, ona göre şekilleniyorum.
İş yerinden memnun olmayanlara, hesabını şaşıranlara, kafası karışıklara, özellikle kimi sevdiğini bilmeyenlere de yardım edeceğimi sakın göz ardı etmeyin. Tabii bu süreçte bana sataşanları, psikolojik sorunları olan kişileri daha çok ortaya çıkarıp ailelere de daha fazla sorumluluk vereceğim.
12 Ağustos'a kadar hareket edeceğim; aynı zamanda da yönettiğim Başak burcunun özelliklerini de yanıma alarak hayatınıza renk katacağım.Neler yapacağımı merak ediyor musunuz?
Detayları ön plana çıkaracağım ve gerçeklere her ne kadar göz yummak isteseniz de önünüzesereceğim.
İnsanların düşüncelerini ortaya çıkaracağım; eleştirmek serbest olacak.
Her şeyi planlı yapmanız konusunda size destek olacağım ve kararlarınızı destekleyeceğim.
Elbette bazı fikirlerinizi değiştireceğim.
Tüm bunların yanı sıra endişeli tavırlarınız da olacak.
Kendini yenilemeyi başarandan desteğimi esirgemeyeceğim.

ASTRO HABER
Ay-Neptün kavuşumu ikili ilişkilerde yanlış anlaşılmalara uygun bir güne işaret ediyor. İlişkisinde sorun yaşayan ya da ayrılık kararı almış olan çiftleri hedef alacak olan bu açı, keskin bitişlere neden olabilir. Özellikle zaafların ön plana çıkacağı döngüde çevrenizdeki insanların olumsuz alışkanlıklarına, desteklenmeyen davranışlarına şahit olabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA