Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Neden kendimizden vazgeçiyoruz?

Bizleri 7 Ağustos'ta Ay tutulması, 21 Ağustos'ta da Güneş tutulması bekliyor. Kendimiz için mükemmeli arayacağımız Ağustos ayında zihnimizi, yaşamımızı yönlendirmek için önümüze birçok fırsat çıkacak. Hayatlarımızı daha iyiye taşıyabilmek için var gücümüzle uğraşıyoruz. Mükemmeliyetçi yaklaştığımız seçimlerimizde farkında olmadan kendimizi hırpalıyor, soğutuyoruz. Daha başlamadan geçmiş deneyimlerimizle karşılaştırıp uğraşmadan vazgeçiyoruz. Aslına bakarsanız karşımızdaki insana şans vermiyor değiliz, işin aslı kendimize şans tanımıyoruz. Dolayısıyla bunlar birikip binlerce kaygı olduğunda ise cesaret edecek yeri kalmayan yorgun kalplere dönüyoruz. Peki biz bu evrene kimliğimizi mi ortaya koymaya geldik yoksa elle tutulmayan duygularımızı tanıyıp onları beslemeye mi? Peki ne oluyor, nasıl oluyor da insan en çok kendinden vazgeçiyor? Yaşadıklarını mı doğru yorumlayamıyor yoksa kendi mükemmelini ararken başkalarından vazgeçmek daha mı kolay geliyor? Yaşamın her anının bir çelişki olduğunu biliyoruz; amacımız da bu çelişkileri yöneterek kendimiz için en iyi olanı bulmak. Bu süreçleri yönetmek kolay olmasa da imkansız değil. Bu denklemi basite indirgeyerek hayatınızı geri almaya çalışabilirsiniz. Gelin hep beraber neleri gözden kaçırdığınızı bulalım.
• Hayatın akışı içinde kendinizi kurban gibi mi hissediyorsunuz, yoksa daha iyi tanımaya mı başladınız?
• Kendiniz için mükemmel olan ne yaptınız? Mükemmellik bir seçim midir bir yaşam biçimi mi?
• Kendinizi aksesuvarlarla donatılmış bir eşya gibi mi görüyorsunuz, yoksa bedeninizle ruhunuz senkronize mi?
• Konuşmaktan korksak da cinsellik sizin için bir tabu mu, yoksa aşkla yapılan bir paylaşım mı?
• Düşünmekten mi korkuyorsunuz, harekete geçmekten mi?
• Bugüne kadar ilişkilerinizde karşı tarafı değiştirmek için uğraşırken, kendinizi ve düşüncelerinizi ne kadar değiştirdiniz ya da esnettiniz?
• Yüreğinizin derinliklerinde ne var, sahip olmak mı sahiplenilmek mi?
Soruları okurken cevaplarını verebilirsiniz ancak her 3.5 yıl içinde cevaplarınız değişecek ama sorular değişmeyecek. Hayatın ritmini son 1.5 yıldır hissedemiyor, eskisinden çok çalışıp kazanıyorken mutlu olamıyorsanız, kendinizi korkularınızdan yarattığınız cehenneme atmış olabilirsiniz. Kafanızda oluşan kalıplara değil duygulara kulak verin.

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Jüpiter 45'liği, fikirlerini dayatmaya çalışan otoritelere karşı şiddetli bir duruşu temsil eder. Özellikle kurumsal firmalarda çalışan kişiler ani kararlar alabilir, iş değişikliğine gidebilirler. Eğitim, sağlık ve teknoloji hizmeti veren kurumların ön planda olacağı bu döngüde rahatsız edici gelişmelere şahit olabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA