Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçların özelliklerine göre stil önerileri

Bugünlerde herkesin tarzını konuşturacağını düşünürek ben de çevrenizdeki kişilerin tarzları hakkında fikir edinmenize yardımcı olacağım. Hadi gelin hem karakterini, hem de tarzını ifade eden burçları öğrenelim...
Koç: Gücü ve liderliği temsil ediyorsun. İçinde hep bir coşku var. Marka kıyafetler için bütçeni zorlamaktan çekinmezsin. Süslü ve iddialı kombinler sana göre.
Boğa: Güvende olmak ilk şartın. O yüzden kıyafetlerini seçerken ilk arayacağın kriter kalite olmalı. Giyinirken de yıllar geçse de vazgeçmediğin parçalar var. Deri detayların sana yakışır.
İkizler: Zodyak'ın enerjik burcusun. Farklı bakış açılarına her zaman sıcak bakarsın. Mevsim değişiyorsa gardırobunu baştan aşağıya yenilemek isteyebilirsin.
Yengeç: Giyim konusunda kendine güvenirsin çünkü tarzını yaratmakta üstüne yok. Sana önerim, aşırıya kaçıp pahalı bir kıyafetin üzerine alakasız bir aksesuvar takmaman. Yumuşak uçuk maviler ve griler sana çok yakışacak.
Aslan: Sevme yeteneğin ve sadakatin seni aranılan insan yapar. Canlılığını kıyafetlerinde ortaya koymalısın. Çarpıcı bir giyim tarzı sana yakışacaktır. Marka kıyafetleri çok iyi taşıyabilirsin. Sarı, pembe, turuncu renk tonları tam sana göre.
Başak: Estetik anlayışın oldukça gelişmiş; pratik ve becerikli yapın ise sana her konuda yardımcı oluyor. Koyu renkler, çiçekli desenler ve elbiseler senin tarzını yansıtır.
Terazi: Venüs'ün güzelliğinden nasibini alan dengeli ve asil burç. Asimetrik dizaynları tercih etmelisin çünkü cezbedici ve cüretkar giyinmeyi çok iyi başaracaksın. Pastel renkli kumaşları, fular ve şapkaları dolabının baş köşesine koyabilirsin.
Akrep: Kişiliğindeki gizem, giyim tarzından belli olur. Ucuz ya da pahalı olsun, fark etmez; kıyafetlerinde siyah rengi mutlaka kullanmalısın. Dar pantolonlar, ince bluzlar, ipek çorapları dolabından eksik etmemeni tavsiye ederim.
Yay: Hareketli yapından dolayı eşofmanlar ve spor ayakkabılarını sık kullanmalısın. Polo yakalı süveterler, mavi ve mor tonları ve salaş tişörtler tam sana göre.
Oğlak: Çalışkan, başarılı ve sabırlı bir burçsun. İyi kesimli, koyu renklerin hakim olduğu şık kıyafetleri tercih etmelisin. İddialı ve değişik takılar kıyafetlerinin vazgeçilmezi. Şık bir el çantası ise en göze çarpan aksesuvarın olmalı.
Kova: Saati saatine uymayan ruh halin nedeniyle kendine has bir stilin olması gerekiyor. Özgün bir giyim tarzı yaratmak, kendini daha iyi ifade etmeni sağlayacaktır. Aksesuvarların ruh haline göre değişir.
Balık: Nostaljik tarzını yansıtan birkaç parça kıyafeti mutlaka dolabında bulundurmalısın. Etnik görünüşlü ve yumuşak kumaşlar, süslü şapkalar vazgeçilmezin olmalı.

ASTRO GÜNDEM
Bugün Güneş-Satürn 135'liği oluşuyor. Bu, başkaları tarafından engellenmek istenen hükümet sözcülerinin hırslı konuşmalar yapabileceğini vurguluyor. Dünya liderlerinin ön planda olacağı bu döngüde yazılı ve görsel basını takip etmekte zorlanabilirsiniz. Sert konuşmalara şahit olacağınız bugün, radikal kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA