Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ay boşluktayken dinlenmek şart

Ay, burçlar kuşağında bir turu 28 ile 29 günde tamamlar ve yaklaşık 2.5 günde bir burçtan diğerine geçer. Bu süreçte diğer gezegenlerle açısını kaybeden ve bağlantısını kuramayan Ay, boşlukta kalır. Bu duruma da Ay boşlukta denir. Bu boşluk bir saat veya daha uzun sürebileceği gibi, günün herhangi bir saatine de denk gelebilir. Ayın gün içerisinde diğer gezegenlerle yaptığı açılar, ortaya çıkacak olayları ve meydana gelecek sonuçları gösterir. Her burçta iki-üç gün kalan Ay, Zodyak'taki turunu 28 günde tamamlar. Girdiği her evde ve burçta farklı özellikler gösterdiği gibi, olumlu veya olumsuz etkilediği burçlar vardır. Fakat yıldız haritası bir bütün olduğu için haritadaki burçları, yıldızlar ve açılarıyla birlikte incelemek gerekir. Ancak bu şekilde doğru bir yargıya varabiliriz.
Ay boşlukta iken neler yapmalıyız, neler yapmamalıyız?
Kişisel bakımınızla ilgilenebilir, dinlenebilir, vücudunuzda yer alan olumsuz duygulardan su ile arınabilirsiniz.
Düzenleme ile ilgili bu zamana kadar ertelediğiniz rutin işlerinizi yapabilirsiniz. Örneğin; evinizde ya da iş yerinizde dolabınızı, çekmecelerinizi toparlamak, evde birikmiş ev işlerinizi yapmak, e-postalarınızı silmek ya da dosyalamak….
Evinizde onarmanız gereken herhangi bir şey varsa, ertelemenizde fayda olacaktır; istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.
Ay boşlukta olduğu için süreklilik sağlaması gereken kararlar almaktan uzak durmak gerekir; somut kararlar için uygun saatler değildir.
Ay'ın boşlukta olduğu saatlerde dış dünyadaki sorumluklardan sıyrılmaya çalışıp maneviyata dönmekte fayda vardır.

ASTRO GÜNDEM
Çift ruhlu gün: Günün aktif saatlerinde Ay'ın burç değiştirip başka bir burçta hareket etmeye başladığı günlerdir: 6-13-17-19 Ağustos Huysuz Gün: Ay'ın altı saatten fazla boşlukta olduğu günlerdir: 10–15–28 Ağustos Durgun gün: Ay' ın belirli saatlerde boşlukta olduğu günlerdir: 4–8–21–23–26–31 Ağustos

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA