Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu ay güneş kalplerde tutulacak

Kendiniz için mükemmeli aradığınız ay, Ağustos olacak. Ağustos ayında gökyüzünde şölen yaşanırken, yeryüzüne de gölgesi yansıyacak.
İletişim konusunda sorunlar yaşarken bir taraftan da tutulmaların etkisi altına gireceğiz. Büyük bir ay yaşayacağımız gibi büyük kararlar da bu ay bizleri bekliyor. Ağustos ayı yorumlarımda da belirttiğim gibi kişisel hayatlar dönüşümden geçerken, aslında bir domino etkisi de yaratacak netlikte olaylar yaşayacağız.
Ağustos ayı herkesin hayatına detaycılığı ve eleştiriyi getiriyor. Ağustos ayında gök kubbe problemleri çözme konusunda yeteneklerinizi ön plana çıkarırken bu durum çevrenizde bulunan bazı insanları rahatsız edebilir.
Maceraperest ruhunuz size eşlik edecek ve sosyal hayatınızda kendinizi ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Sanata ve yaratıcılığa dair konularda net ve baskın konuşmalar yapabilirsiniz.
Ağustos ayının ilk döngüsünde merak konusu oldukça baskın olacak. İnsanları eleştirme, insanlarla ilgili yorum yapma gibi konularda konuşmaktan çekinmeyebilir, kırıcı olup olmadığınızı dahi düşünmeyebilirsiniz.
Ağustos ayının ikinci haftası gelecek ile ilgili planların keskin bir şekilde ortaya koyulması ve karşı gelecek kişilerin anında hayatlardan çıkarılması söz konusu olabilir. Yani vazgeçmemek kelimesi anlamını yitirecek bu ay.
Çevrenizdeki insanların çabuk öfkelenmesi ve her an münakaşaya hazır hali sizi bir hayli şaşırtabilir. Eğer çevrenizde, dünya yansa umurumda olmaz, diyen insanlar varsa, fikirlerinin değiştiğine ve kendi dünyalarını kurtarmaya çalıştıklarına bu ay şahit olabilirsiniz.

ASTRO HABER
2017 yılının belirsizliğini ortaya koyacak ve büyük hesaplaşmada sona gelindiğini fark ettirecek olan ay tutulmasına beş gün kaldı. Bu dönemde ilk önce kendi isteklerinizi ön plana almak isteyebilirsiniz. Birliktelikler konusunda gök kubbenin size hangi konularda destek olduğunu ve engeller koyduğunu göreceksiniz. Gizli saklı ilişkiler ortaya çıkacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA