Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ağustos ayının gündemi tutulmalar

Yüzleşmeler, hesaplaşmalarla dolu bu ayda aslında kimlerin neler neler düşündüğüne gördüğünüz, duyduğunuz halde inanmakta zorluk çekebilirsiniz. Olumsuzlukları anlatmak istemiyorum ama hiç tahmin etmediğiniz kişilerin egolarına maruz kalıp yönünüzü bir anda değiştirebilirsiniz. İyi tarafından bakarsanız, köklü kararlar da sıkışmadan, yorulmadan alınmıyor öyle değil mi?
Sevginin insan için nefes olduğunu yeniden fark edeceğiz. Hava grubunun dahisinde ruh bulacak olan Ay, hepimize cin fikirli olmanın yolunu açarken, 1970-1984 arası doğanları son iki yılın belirsizliğinden kurtaracak, hatta ayaklarındaki prangaları çıkarmaları için yüreklerine cesaret verecek. Ay tutulması yalnız başına olmayacak. Mücadele gezegenlerinin demirbaşı olan Mars ile iş birliği yapacak. 'Bu gözler neler gördü, daha neler görecek?' derseniz, büyük konuşmayın derim. Öyle ki toplum tarafından değer görmüş birçok kişinin ruh halini mercek altına yatırırken, bir anda kendi halindeki insanların bu dönemde bakış açılarının, verecekleri cevapların çok dikkat çekeceğini hatta sosyal medya tarafından çok konuşulacağını işaret ediyor gök kubbe. Özellikle 1984-1998 yılları arası doğan, Neptün'ü Oğlak olanlar için büyük kararlar söz konusu olacak. Görünüşlerini, işlerini değiştirmek için içlerinde büyük bir azim hissedecekler. En önemlisi bu yıllar arasında doğanlar için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak…
Tutulmanın 12 burca da etkisi büyük kararlar aldırırken, 21 Ağustos'ta ise çok daha yüksek çıkışlar ve keskin kararların alt yapısını oluşturacak. Bu da demektir ki; Ay tutulmasının arkasından biraz içiniz şişebilir ve uyku problemleriyle karşılaşabilirsiniz. Küçük aksilikleri bertaraf ettiğinizde de Ay tutulmasını geride bırakmış olmayacaksınız. Arkasında güneş tutulması ile beraber gerçekleşecek yeniay olacak.
Gökyüzü bir köşeden başka bir köşeye akarken, 7 Ağustos-21 Ağustos tarihleri arasında varlığımızı ispat etmek için sahip olduğumuz tüm alanları zorlayacağız. Natal haritasında Aslan- Kova burçları baskın olan şu ünlüler ise gündemden düşmeyecek:
Tarkan
Serdar Ortaç
Özcan Deniz
Elçin Sangu
Serenay Sarıkaya

ASTRO GÜNDEM
Ay tutulmasına iki gün kaldı ve etkileri başladı. Ay tutulması, hepimizin doğum haritasının bir köşesinde etkili olurken, Kova burcunun deyim yerindeyse şah damarında, Aslan burcunun kalbinde, Boğa burcunun rotasında, Akrep burcunun mutluluğunda etkili olacak. Yaşamlarımızda ise adının üstünü çizeceğimiz isimler olacağını vurguluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA