Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yarın ay tutulması gerçekleşiyor

2017 yılının ikinci yarısı, geride bıraktığımız ilk altı ay ile çok farklı. Büyük hesaplaşma olarak adlandırdığımız 2017 yılının teması aslında belirsizliklerin üzerine kurulu. 2017 yılının ilk altı ayında beklemek hepimizi yoran bir duyguydu, şimdi 2017 yılını 2017 yapan tutulmalar ayına giriş yaptık ve yarın çok etkili bir ay tutulması yaşayacağız. Dolayısıyla 2017 yılının en keskin tutulmalarından biri olan, kalbimizi etkileyen ayın tutulacağını göz önünde bulundurursak; bu Ağustos'un başka bir Ağustos olacağını çok daha iyi anlayabiliriz. 7 Ağustos'ta gerçekleşecek ay tutulması, Kova burcunun ileri görüşlülüğünü, vizyonel tarafını, mükemmeliyetçiliğini, detaylara takılan yapısını yeryüzüne yansıtacak. Marsyen tutulma hizmet alanlarını yakından ilgilendirmekle beraber aynı zamanda korkuları, bilinçaltını, tutkuları ve zaafları da etkileyecek. Dünyanın dört köşesinde hissedilecek ay tutulmasının gözlemleneceği ülkelerde ve kıtalarda doğal afetlerin ve su ile ilişkinin güçlü olacağını da vurguluyor.
Türkiye'nin natal haritasında ise ay tutulması üçüncü evinde etkili olacak. Bu da demektir ki yurt dışı ile ilgili ilişkileri, yurt dışında yaşayan vatandaşları ve yurt dışı ile ilgili olan kişi ve kurumları etkisi altına alacak. Özellikle 1984-98 yılları arasında yaşamını yurt dışına taşıyan kişiler, farklı sorunlarla karşılaşabilir ya da yaşamlarını orada devam ettirme kararı alabilirler. Aynı zamanda bu döngüde Ortadoğu ve ABD ilişkileri tekrar masaya yatırılırken, uluslararası ilişkiler, Avrupa ilişkileri de çok fazla gündemde olacak. Bu süreçlerle ilgili yeni bir yapılanma oluşması söz konusu olabilir. Ayrıca 21 Ağustos'ta gerçekleşecek güneş tutulması ile bu etkilerin çok daha yükseleceğini de belirtmek isterim. 2017 yılının ekim ayına kadar daha hareketli olacak olan gökyüzü, yeryüzünü adeta er meydanına döndürecek ve tecrübesi olanları bu arenaya davet edecek. Peki biz tüm bunlarla uğraşırken göz önünde olan hangi spor kulübü ve sporcular konuşulacak derseniz;
Trabzonspor kulübü
Arda Turan
Oğuzhan Özyakup
Robin van Persie
Selçuk İnan

ASTRO GÜNDEM
Ay Tutulması, yarın Türkiye saati ile 18.49'da başlayacak. Tutulma ortası 21.20'de gerçekleştikten sonra tutulma 23.53'te bitecek. Ay tutulması; Avustralya, Antarktika, Asya, Afrika, Ortadoğu, Avrupa, Güney Amerika'nın doğusu, Pasifik Okyanusu, Hint Okyanusu ve Atlantik Okyanusu'nda gözlemlenirken, denizleri ve tropikal adaları ilgilendirecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA