Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Somut kararlar alma dönemi başlıyor

Bugün Ay, Kova burcunda tutuluyor! Birçoğumuza yeniden başlamak için kapıları sonuna kadar aralayacak olan Dolunay tutulurken, kaderlerimizin de rotasıyla oynayacak. Tüm dünyayı önümüzdeki üç ay içerisinde büyük değişimlere sürükleyecek olan tutulma, 21 Ağustos'ta güneş tutulması ile çok daha yüksek bir enerjiye dönüşecek. Peki önce neleri değiştirecek?
Spesifik olarak somut kararlar aldıracak. Dünyanın dört tarafını enerjisiyle yükseltecek olan tutulmaya ay düğümleri de eşlik edecek. Bu da ilişkileri, özellikle yaşını almış evlilikleri sorgulamaya itecek. İnsanların birbirini umursamadan keskin davranacağını, yüksek çıkışların manşetlere taşınacağını da işaret ediyor. Tabii bunlarla da sınırlı kalmıyor; uzayı, bilimi ve entelektüel kesimi, bir yandan da dahileri yakından ilgilendiriyor. Risk alamayan kurum ve kuruluşları ise olumsuz etkilemeye çoktan başladığını hep birlikte yorumlayabiliriz. Bitti mi, bitmedi. Uzun yıllar aynı sektörde çalışmış kişilerin içsel dünyasında baskı oluşmasına da sebep olacak tutulma, kimilerine göre kraldan çok kralcı gibi görünecek. Sizin anlayacağınız; hakları ve şansı temsil eden gezegen Jüpiter'in tutulma esnasında yaratacağı endam herkese kendi penceresinden konuşma yeteneği verecek. Tutulmanın görüleceği ülkelerin belki ortak bir dili yoktur ama çıplak gözle gözlemlenen kıtalarda hem mucizelerden, hem de sert toplumsal olaylardan oldukça sık bahsedilecek.
Hazırsanız size Ay tutulmasının yer yüzüne ve insanlığa etkilerini yorumlamaya çalışacağım.
Adaletin tekrar uyanacağına şahitlik edeceğiz. Belki bu bir günde olmayacak ama uyanış başlayacak. Tarih kitaplarına düşecek konular, liderler cephesinde olurken 1949–1959 arası doğanların Plüton'u ile iletişim kuracak. Toplumların yarattıkları sinerji açığa çıkarken, birbirlerine yeni stratejiler uygulamaya kalkacaklar. Neden mi? Çünkü ay, kalplerimiz ile irademiz arasındaki sesi, geçmişte yaşadığımız duyguları temsil eder. Son üç yıldır insanlık ne hissettiğinin, niye hissettiğinin cevaplarını bulacak.

ASTRO PSİKOLOJİ
Bugün dünya ile ay, hikayelerine bir yenisini daha ekliyor. Ay; dua etmek, kendimize zaman tanımak, planlar yapmak için tutuluyordur belki de. Önemli olan yüreğimizi ve geleceğimizi inşa etmemiz gerektiği. Dikkat etmemiz gereken konu ise az konuşmak, akışta kalmak, sitemkar olmamak ve düşünmek. Herkesin zihninin bir frekansı olduğunu hatırlayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA