Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

21 günlük Merkür temposuna hazır mısınız?

Hani şu dilinizden bir türlü düşüremediğiniz, astroloji klişeleriyle dalga geçenlerin şakalarına malzeme olan Merkür'üm ben. Ama en çok dalga geçtikleri bendeniz, biraz yavaşlayınca; son gülen iyi güler misali hepsi domino taşı gibi yıkılır. O çok sevdikleri telefonları onları yarı yolda bırakır, sürekli bir şeyleri ya kaybeder ya da karıştırırlar. Yani anlayacağınız, dalga geçmek için yanlış taşa çarptınız! Özellikle bugünden itibaren hem geri gidip, hem de size işleri yarıda bırakmanın ne gibi sonuçlar doğuracağını göstereceğim. Özellikle Haziran, Temmuz aylarında ailede uyanıklık yapanlar varsa, aranızda direkt onlarla uğraşacağım bugünden itibaren.
Beni tanımamanız mümkün değil elbette! Ama ben kafanızdaki boşlukları da tamamlamak için size biraz kendi geçmişimden bahsedeyim. Şimdi tabloya bir bakın: Yönettiğim burçta, Başak'ta bugünden itibaren geri gitmeye başlıyorum. Düşünün bir de önümde Güneş tutulması var, ona eşlik edeceğim. Yani durumun hiç de öyle ben sonra hallederim günleri olmadığını size anlatacağım ve bu döngüde önce yalnızlara dadanacağım. Tam sözüne güvendiğiniz birini bulduğunuzu sanacaksınız; o da sizi sürekli karar değişiklikleriyle, eleştirileriyle adeta yiyip bitirecek. Titiz, tertipli dediğiniz insanlara dikkat edin. Çünkü geri giderken önce önüme onları katacağım. Çileden çıkmak istemiyorsanız bugünlerde düzenli olmak şart. Tabii gök kubbede sadece benim gerilememle iş bitmiyor; devrim gezegeni Uranüs ile kuracağım iletişim ise bu haftayı diğer haftalardan, hatta aylardan ayıracak. Bu durum interneti, teknolojiyi, doğa bilimlerini, havacılık ve uzay bilimlerini, üniversiteleri yakından etkileyeceğimiz anlamına geliyor.
'Olmaz' dediğiniz ne varsa bir bir olabildiğine şahit olabilirsiniz. Özellikle evlenmez gözüyle baktığınız kişiler bu dönemde hayatını kurmak için ilk adımı atabilir. Ailedeki erkek figürleri, özellikle 1960– 1969 yılları arasında doğanların natal haritalarını yakından ilgilendirdiğine göre önümüzdeki günler, bu yıllarda doğanların da hayatlarında büyük devrimler olabileceğini işaret ediyor.

ASTRO HABER
Plüton, Neptün, Uranüs retrosuna, bir de Merkür retrosu eklenip gezegenlerin frekansı artarken güneş tutulmasına yedi gün kala aşağıdaki konuları geçiştirmeyin: Tüm şifrelerinize dikkat edin. Gözleriniz ve ses telleriniz ile ilgili hassasiyetiniz varsa kontrollerinizi aksatmayın. Can sıkıcı düşüncelere takılmayın. Emin olmadığınız konularda karar almayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA