Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Duygularınıza kulak verin

Her türlü iletişimi, ilişkiyi etkileyen güneş tutulması ne kadar hırslı ve çetinse, bizim o kadar sakin ve anlayışlı olmamız gerekiyor. 'Geçti bitti, konuşmayalım' diyorsanız gelin bana bir kulak verin. Adını koyamadığınız iç sıkıntınız, uykularınız, yorgunluğunuz, ruhunuzdan bir türlü atamadığınız yılgınlığı nasıl açıklayamıyorsanız; ben de sizin için uzanıp güneşi tutamıyorum. Bitmeyen etkisini ısrarla anlattığım güneş tutulmasını, fırsata çevirebilirsiniz. Bugünlerde ruhunuzu korur, kendinize yanlış yapmazsanız; önce maddi kazanç, sonra öz güven, daha sonra da 'Bak ben haklıydım aslında' dediğiniz günlere geçersiniz. Merkür geri hareketi ve bir de yetmiyormuş gibi aşk gezegeni ile didişmesi, ölümsüz aşkları bile gıybete maruz bırakabilir.
Bu döneme nasıl bakarsanız, bu dönem de size öyle bakar. Mesela risk alır soğukkanlı davranırsanız, bu döngüde kazacağınızı garanti bile ediyor gezegenler. Bir şeylerin son bulması, her zaman kaybetmek anlamına gelmez.
Bazen hayat kaybettiklerimizin yerine daha büyüklerini vererek kazandırır.
Herkes aynı maskeyi takarken aslında yüzler görünüyor.
Kişisel hayatlara yoğunluk katan güneş tutulması, birçok değişikliği de beraberinde getirdi ve getirmeye de devam edecek. 'Olur mu, olmaz mı?' denilen konular yönünü değiştirirken, kararsızlıklar da su yüzüne çıkmaya başladı. Bu zamana kadar şüphe duyduğunuz ancak emin olmadığınız kişilerin tam da hissettiğiniz gibi kişiler olduğunu çok net bir şekilde görebileceksiniz.
Kaybetmenin çok kolay olacağı bu döngüde, kendinize saklamanız gereken sırları, insanları da tekrar gözden geçirmelisiniz. Daha önce bağlarınızın koptuğu ancak sıkı bir düğüm attığınızı düşündüğünüz ilişkiler, tam da düşündüğünüz gibi aynı yerden kopabilir.

HATIRLAYIN VE YAPIN
Yaşamın acı gerçekleri ile yüzleşirken hayır demeyi öğrenin ve değerinizden azına asla razı olmayın.
Karamsar ve depresif hallerin size sorumluluklarınızı unutturmasına izin vermeyin.
Doğanızda olmasa bile agresif taraflarınızı keşfedebilirsiniz.
Derin derin nefes alarak önleminizi alın.
Karamsar tarafınızı susturun. Gelecek için her zaman bir umut ışığı olabileceğini unutmayın.
Değişmek, fark etmekten geçer. Duygularınızın ne dediğine kulak vermeye çalışmalısınız.
Yaşanan her şeyin ardından tecrübelerinize daha çok güvenin ve dış dünyaya karşı ördüğünüz duvarlardan kendinize minik bir pencere açın.


ASTROMETOT
Güneş tutulmasının etkileri önümüzdeki 1.5 yıl devam ederken size bir tavsiyede bulunayım; boş bir kağıda not tutmaya başlayın. Yapacaklarınızın listesini belirlemeniz bu etkiyle birlikte size bazı geri dönüşleri de hatırlatacaktır. Böylece aynı hataya iki kere düşmeyeceğiniz gibi hayatta tam olarak nerede kazanıp nerede kaybettiğinizi de belirleyebileceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA