Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ay boşluktayken vaatte bulunmayın

Ağustos ayını uğurlamamıza bir gün kala, gelin size Eylül'ün ruh halini ve Ay'ın kiminle ne yaptığını anlatayım. Siz de Eylül ayına ait planlarınızı önceden yapın. Ağustos'un son gününde, Eylül'e yüzümüzü dönmüşken; gökyüzü bizlere Eylül ayının temasını anlatmaya çoktan başladı bile. İsterseniz şimdiden ajandalarınızı hazırlayın ya da bu sayfayı koparıp çantanızın bir kenarına koyun. Gelin gökyüzünde hızlı hareket eden, geceleri ruhumuzu aydınlatan, ancak bir taraftan da içimizi kaygılandıran Ay, hayatımızı nerelerde, nasıl etkiliyor, bugünlerde neler yapmalıyız bir bakalım...

Ayın boşlukta olduğu saatler; konsantrasyon bozukluğunun, dikkat dağınıklığının yüksek olduğu saatlerdir. Bu süreçte başlayacağınız yeni bir işin olumlu sonuçlanmama ihtimali çok yüksektir. Hatalı kararlar alınabilir.

Kişisel bakımınızla ilgilenebilir, vücudunuzda yer alan olumsuz duygulardan su ile arınabilirsiniz.

Bu zamana kadar ertelediğiniz düzenleme ile ilgili rutin işlerinizi yapabilirsiniz. Örneğin; evinizde ya da iş yerinizde dolabınızı, çekmecelerinizi toparlamak, evde birikmiş ev işlerinizi yapmak, e-postalarınızı silmek ya da dosyalamak gibi...

Evinizde onarmanız gereken herhangi bir şey varsa, ertelemenizde fayda var, çünkü istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.

Kurmak istediğiniz olumlu diyaloglar planladığınız gibi ilerlemeyip aksine tam tersi yönde bir bitiş gösterebilir. Oldukça önemli iletişimleri, e-posta göndermeyi, arama yapmayı erteleyin.

Ayın boşlukta olduğu saatlerde vaatlerde bulunmayın, söz vermeyin.

Hayatınızı değiştirecek kararlardan uzak durmalısınız. Yeni bir ev satın almak, kontrat imzalamak, kredi çekmek, istifa etmek, ortaklık kurmak, internetten bir şeyler satın almak, herhangi bir konuyla ilgili risk almak gibi güven duygusunun her açıdan üst seviyede olması gereken durumları Ay'ın boşlukta olduğu saatlerde gerçekleştirmekten sakının.

Bu süreçte dinlenmeyi, eğlenmeyi tercih edebilirsiniz.

ASTRO GÜNDEM
Çift Ruhlu Gün:
Günün aktif saatlerinde Ay'ın burç değiştirip başka bir burçta hareket etmeye başladığı günlerdir.
2-9-20-27-30 Eylül

Huysuz Gün:
Ay'ın altı saatten fazla boşlukta olduğu günlerdir.
6-11-22-24 Eylül

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA