Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Eylül ayında dengeler değişecek

'Hoş geldin Eylül! Bize neler getirdin, anlat bakalım yıldızların dilinden' diyorsanız hemen size anlatmaya başlayayım. Dünya ve Türkiye için büyük günler başlıyor. Eylül ayının ilk haftasında Neptünyen Balık burcunda gerçekleşecek yüzleştirici ve aynı zamanda kararlı dolunay, güneşi karşısına alırken aslında hayata dair bakış açınızı da değiştirecek. Bir taraftan hedeflerinizi değiştirirken, alternatifleri oluşturmak isteyeceksiniz. Yetenekleri konusunda eleştirdiğiniz ya da önemsemediğiniz insanların sıra dışı başarıları konuşulurken, kendinizi de keşfedeceksiniz. Hayata dair ideal olmaya odaklanan güneşin konumu, ilk 20 gün için atak, cesur ve gözü pek olmayı sağlayacak.
Türkiye'nin haritasında dokuzuncu evle karşı karşıya gelecek gezegenler, Eylül ayı boyunca eğitim, uluslararası ticaret, havacılık sektöründeki yeni gelişmelere ve var olan dengelerin değişeceğine işaret ediyor. Ayrıca üretim, çalışma gibi olguların baskın olduğu hizmet alanlarında yeni düzenlemeler gündeme gelebilir. Hemen hemen herkes teknolojinin hem yapıcı, hem de yıkıcı bir güç olduğuna tanıklık edecek. Ayrıca dini temsil eden mekanlar, din adamları ya da dini inançlarıyla ön plana çıkan figürlere yönelik sert tepkiler gündeme gelebilir.
15 Eylül'den itibaren Güney Ay Düğümü-Venüs ilişkisi yaratıcı özellikleri ortaya çıkartırken ayrıca grup çalışmalarını ve sanatsal konuları destekleyecek.
İş değiştirmek isteyen Güneş veya Ay burcu Aslan olan bireyler, çok daha kolay iş değiştirebilecek. Son iki yıldır ekonomik anlamda zorluklar yaşatan bir iş yerinde çalışıyorsanız ve 1970-1974 yılları arasında doğduysanız, sektör değişikliği yapabilirsiniz.

ASTRO GÜNDEM
Ay, Neptün 60'lığı, sanat ve din arasındaki köprüleri kaldırırken, tartışma konusu haline getirebilir. Özellikle gizli saklı tarikat bilgileri dünya medyasını sarsarken, din adamlarının tepkileri de günün konusu olabilir. Sezgilerin ön planda olacağı bugün, insanların isteklerine karşı da çok daha hassas olacağız. Unutmayın, iyi niyet her zaman kazanır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA