Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yöneticinizi değerlendirin

Gün; iş arkadaşını söyle, sana ne yaşayacağını söyleyeyim günü! Gelin yöneticilerinizi tanıyalım, onların ruh halini çözelim...

KOÇ burcu yönetici: Koç burcunun öncü niteliğe sahip olması ve kendini üstün görmesi aslında 'küçük dağları ben yarattım' edası yaratmaz. O eğlenceli, esprili, zeki, hızlı, aceleci ve inatçı bir patrondur. Size üstten bakmaz. Tez canlıdır.

BOĞA burcu yönetici: En azından senelerce birlikte çalışabileceğiniz ve sizin hakkınızı yemeyecek dürüst biriyle birliktesiniz. Üretken yapısı ve paraya önem vermesi, iş hayatında onu hırslı biri yapıyor.

İKİZLER burcu yönetici: 'Biraz sussa da artık çalışsak' diyorsunuz değil mi? Evet, maalesef o sürekli konuşur, anlatır, hatta bir bakmışsınız diğer iş arkadaşınızı size çekiştiriyor. Pratik bir zekası olduğu için kolay kolay bu iş yerinin batmayacağını söyleyerek içinizi rahatlatabilirim. Sürekli fikir değiştirir.

YENGEÇ burcu yönetici: Size ailesinden biriymiş gibi yaklaşır ve iş yerine geldiğinde önce ruh halinize bakar. Genellikle işe ihtiyacı olanları yanına alır ve onları yetiştirmek ister. İş hayatında sezgileri kullanarak hareket etmek ne kadar doğru bilmiyorum ama onun yaptığı şey budur.

ASLAN burcu yönetici: Sempatik, babacan, güçlü, lider, dediğim dedik, organize etmekte başarılı bir yönetici… Yöneticilik vasfı, en çok bu burca yakışır… Ayrıca ona karşı gelmeye de çalışmayın.

BAŞAK burcu yönetici: Bugünün işini yarına bırakmaz! Odaklanma yetenekleri, sayısal zekaları, sorunlar karşısında panik yapmaması, soğukkanlılığı, disiplini ve çalışkanlığı ile başarılı bir yöneticidir.

TERAZİ burcu yönetici: Yalnız çalışmaktan nefret eden, uyumlu, fikirlerinize önem veren öncü bir burç olduğu için girişken ve ticari kafa yapısı son derece gelişmiş bir yöneticidir. Adaletsizliğe gelemez.

AKREP burcu yönetici: Hırsıyla yapamayacağı şey yoktur. Ağır işler verip geç mesailere bırakan Akrep burcu yöneticinize yeteneklerinizi gösterir ve bir şeyleri başarmak için şevkle çalıştığınızı kanıtlarsanız, bir zaman sonra sizi rahat bırakır.

YAY burcu yönetici: Güleç, konuşkan, hal hatır sormayı seven, iş dışında da sizinle görüşen bir patronunuz var demektir. Gülümsemenin önemine inanır. Eğer ofiste barış ortamı sağlanmışsa orada çalışanların işine daha şevkle sarılacaklarını bilir.

OĞLAK burcu yönetici: Saçmalık ve saygısızlık! Bu iki kelime onun fobisidir. Karşısındaki insanı zorlamayı sever. Onunla aynı ortamdayken sürekli kendinizi izleniyormuş ya da sınavdaymış gibi hissedersiniz. Hatta arada rekabet oluşmasını sağlamak ve kişileri işe daha çok bağlamak için ufak tefek yarışmalar da düzenleyebilir.

KOVA burcu yönetici: Kova burçları, fiziksel görünüşü değil zekayı ön planda tutarlar. Patronunuz değişiklikleri, yeni buluşları, büyük aklı temsil eden Uranüs'ün etkisinde olduğu için sizden de ilginç projeler bekler.

BALIK burcu yönetici: Dağınık ve duygusal dünyasıyla iç içe bir yöneticidir. Hırsları yoktur. Kibar, insancıl, yaratıcı ve rahat bir patrondur. İş birliğine önem verir.

ASTRO GÜNDEM
Bugün Merkür, Plüton ile 135'lik oluştururken; üst düzey yöneticilerin şüpheci yaklaşımları toplumdan gündelik hayata kadar yansıyacak. Özellikle rekabetin çok güçlü olacağı günde meslek savaşlarını hem kişisel, hem de toplumsal olarak gözlemleyebiliriz. Ülke liderlerinin insancıl ve olumlu açıklamaları, birtakım karışıklıkların durulmasına neden olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA