Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Annenizi burcuna göre değerlendirin

2017'nin en doğurgan döngüsünden geçerken annelerimizi daha çok düşünecek ve konuşacağız. Sahiplenici burcun ruhuna bürünen günlerde annenizi yorumlamaya, aynı zamanda gelecekte nasıl bir anne olacağınızı ya da şu an nasıl bir anne olduğunuzu duymaya hazır mısınız?

Koç burcu annesi: Özgürdür, çocuğuna da aynı şekilde özgürlük hakkı tanır. Belli etmeden, kontrolü de elinde tutmayı başarır. Baskıcı davranmadan çocuğunun yaptığı her şeyden bir şekilde haberi olur. Açık sözlü hareket edildiği sürece, anlayışlı bir annedir.

Boğa burcu annesi: Para onun için güven demektir, bu yüzden çocuğunu en iyi şekilde yetiştirmek için belli bir birikimi olur. Çocuğuna tutumlu olmayı aşılar. Alışkanlıklara göre çocuğunu yetiştirmek ister.

İkizler burcu annesi: Evine ve çocuklarına bağlı bir kadındır. İletişim gezegeni Merkür tarafından yönetilen İkizler kadını, araştırmacı bir ruha sahip olduğu için çocuğunun kendisi gibi kültürlü olmasını ister. Yenilikçi ve farklılıklara açık bir anne olur.

Yengeç burcu annesi: Evcimen ve sevdiği insanlara son derece bağlı olan bir kadın, çocuğunun üstüne titreyen bir anne olur. Çocuğu ona her konuda güvenir, ne olursa olsun onu sevip koruyup kollar.

Aslan burcu annesi: Evine bağlıdır ve eşine sadıktır. Çocuklarına da fazlasıyla düşkündür. Çocuğuna büyük bir sevgi ve şefkatle bağlı olmasına rağmen, hayatını ona adamayacaktır. Otoriterdir.

Başak burcu annesi: Çocukları sever ve en iyi şekilde yetiştirir. Kendisi mükemmeliyetçi bir yapıya sahip olduğu için çocuğunun da her şeyinin tam olmasını ister. Elinden geldiğince tüm gereksinimlerini yerine getirir. Titizlik ve düzen olmazsa olmazıdır.

Terazi burcu annesi: Sakinliği ve huzuru elde etmek için çabalayan Terazi kadını, çocuğuna da bu düşünceyi aşılar. Öncü bir burç olduğu için, çocuğunu yönlendirmekten hoşlanır ama bunu kesinlikle tatlı dille yapar; baskıcı değildir.

Akrep burcu annesi: Akrep kadını kesinlikle belli başlı kurallara sahip bir anne profili çizer. Çocuklarına fazla düşkündür ama bunu göstere göstere yapmaz. Hayatı ciddiye alır ve çocuğunun zorluklar karşısında güçlü olmasını ister.

Yay burcu annesi: Neşeli bir annedir. Çocuğuyla arkadaş gibi olan annelerden biridir. Çocuğunun deneyerek, tecrübe edinerek büyümesini ister. Onu yönlendirmek yerine, her şeyi öğretip sonrasını onun tercihine bırakır.

Oğlak burcu annesi: Neşeli ve sevecen bir anne olur. Aşırı sahiplenme güdüsü nedeniyle biraz emredici bir tutum içerisinde de olabilir. Sert gibi görünen mizacının ardında, şefkatli ve samimidir. Çocuğuna iyiyi kötüyü öğretir.

Kova burcu annesi: Bu derece dışa dönük ve özgür bir kadının anneliği kabullenmesi zor olur. Çocuğuna öğreteceği ilk şey bağımsızlıktır. Kendisinden farklı herkesle, her canlıyla empati yapabilmeyi çocuğuna aşılar. Çocuğuyla iletişim kurmakta zorlanmaz.

Balık burcu annesi: Hayal gücü o kadar gelişmiştir ki, çocuğunu da bu şekilde yetiştirir. Sahiplenici, kaygılı ve değişikliklere açık bir annedir.

ASTRO GÜNDEM
Venüs-Satürn 120'liği bugünü her günden farklı kılıyor. Neye şükredeceğimizi şaşırabiliriz. Hayatımız ile ilgili olaylarda karar almakta ve neyin doğru, neyin yanlış olduğunu anlamakta zorlanacağımız bir gün yaşayabiliriz. Spor ve sanat adına sansasyonel haberlerin yanı sıra büyük başarılar da duyacağız. İkili ilişkiler güç savaşına dönebilir, dikkat!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA