Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçların iletişim problemleri

Merkür-Mars kavuşumu Başak burcunda yaşanıyorken yanlış anlaşılmalar an meselesi. Ben de, burçların iletişim problemlerini ele aldım.
Koç: Tartışmalarda öfkesini kontrol etmekte zorlanan Koçlar'ın, ilişkileri çok zarar görür. Sabırsız yapıları nedeniyle, en son söyleyeceği şeyi en başta söyler. Bu nedenle aslında basitçe çözümlenebilecek konular, çok farklı noktalara gider.
Boğa: Empati yoksunluğu, Boğalara ilişkilerinde en çok sıkıntı yaratan özellikleridir. Kendi mutluluğunu ve rahatını her şeyin üstünde tutmaya yatkınlığı nedeniyle, problemlere duyarsızlaşabilirler.
İkizler: Endişeden, telaştan önünü göremeyen İkizler, iletişim problemlerini de bu noktada yaşar.
Bekledikleri ilgiyi göremediklerinde sinirlenirler.
Yengeç: Kendi içine öyle kapalıdır ve öyle bağlıdır ki, dışarıdan gelebilecek her müdahaleyi tehdit olarak algılar. Yaralanacağını hissettiği anda kapılarını dış dünyaya kapatır.
Aslan: Her zaman haklı olmak mümkün müdür? Aslanlara göre cevap 'Evet'.
Konuşmanın, anlaşmanın en zor olduğu insan tipidir.
Hatasını asla kabul etmeyen tavırları yüzünden kendi doğrularınızı savunmaktan vazgeçersiniz.
Başak: En küçük hesapları, büyük bir olay halinde gören Başaklar, karşısındakine güvenene kadar onu deli eder.
Size, en çok inandığını düşündüğünüz anda dahi onun içinde şüphe vardır.
Terazi: Dengeyi bulmakta zorlandığı zamanlar fazladır. Ya safça güvenir ya da karşısındaki insana kök söktürür. Ama bir o kadar da sahiplenici ve duygusaldır onlara sakin yaklaşıldığında çok kolaydır.
Akrep: Gururlu olduğu kadar ihtiraslıdır. Ufak meseleleri içselleştirip kan davasına çevirebilir.
Fakat kaybetmek istemediği kişiler için yapmayacağı şey de yoktur.
Onlarla anlaşmazlığa düşmek de kolaydır, çözüme ulaşmak da.
Yay: Işık hızıyla umutsuzluğa kapılabilen Yaylar, aynı zamanda da biraz düşünmeden konuşurlar.
Buna tepkisellik diyebiliriz. Özgürlüğüne düşkünlüğüyle bilinen bu burcun insanı, kısıtlandığını hissettiği anda kaçar.
Oğlak: İstemediği bir şey olduğunda ne söyleyebilir, ne de bir şey yokmuş gibi davranabilir. Hep bir seçim arasında geçer hayatı. Ayrıca hayattan izole olmayı da çok iyi başarır. Bir anda ortadan kayboldularsa bilin ki düşünüp karar vermeleri gereken bir konu vardır.
Kova: Haksızlığa karşı tepkisini açıkça ortaya koyması takdir edilecek bir özellik ama aşırı muhalefet tavırları ile de şimşekleri üzerine çeker. Onların samimiyetine inanıp yargılayıcı olmazsanız anlaşmazlıkların önüne geçebilirsiniz.
Balık: Önyargılarıyla hareket eden Balıklarla iletişim kurmak için, açık sözlü olmanız ilk koşuldur.
Güveni boşa çıkmadığı sürece onunla sorun yaşamazsınız.
Paylaşmayı pek sevmezler.

ASTRO GÜNDEM
Venüs, Chiron 150'liği; soyadı ile popüler olan ünlülerin itiraflarını gündeme getirebilir. Son aylarda yaşanan skandalların üzerine bir yenisi daha eklenirken Türkiye bugünden itibaren yine son dakika haberleri ile çalkalanabilir. Bir süredir konuşulan ancak henüz netlik kazanmayan sansasyonel olaylar netlik kazanırken, toplumsal tepkileri de üzerine çekebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA