Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bugün düşünme ve analiz etme günü

Bugün günlerden hayatı şöyle bir değerlendirme günü. Hal böyle olunca, kendinize dönük bir gün geçirip vakitlice evin yolunu tutabilirsiniz. Sonbaharın esintisi ile değil, güzellikleri ile geldiğini; gün içeresinde yılın genelinde yaşadığınız problemlerin çözüme kavuştuğunu gördüğünüz zaman anlayacaksınız. Özellikle son 2.5 aydır yorgun düştüğünüz ne varsa çözüme kavuşacak.
Bu dünyanın kimseye kalmayacağını, Eylül ayının başından bugüne tekrar sorgularken, duyduğunuz kayıplardan etkilendiğinizi fark edebilirsiniz. Öyleki göz önündeki bu trajik ani olaylar, kişisel hayatınızda sorunları daha kulak arkası ederek çözme fikrine girmenize neden olacak. Aynı zamanda kalıcı ilişkilerin kurulmaya başlandığı bugünlerde Güneş'in Terazi burcuna hareketinin bugünden itibaren kırık kalplere yardımcı olduğunu duyacak, göreceksiniz. Güvenini kaybetmiş, kendini sorgulayan tüm kırık kalplere gökyüzünden yardım yağacak.
Acıları, sitemleri, sevinçleri, değerleri bir arada vermeye başlayan Eylül, toprak burçlarının toparlanması için elinden geleni yaptı.
Şimdi gökyüzü, hava burçları için akıyor. Bu da demektir ki; İkizler, Terazi ve Kova burçları birçok problemi bu dönemde çözerken, son zamanlarda duyduğunuz konular çok farklı yöne kayabilir.
Herkese 'Gel bir de bu köşeden bak hayatına' dedirtmeye başlayan gezegenler, hasat zamanı olduğunu, hayatımızı şöyle bir havalandırmamamız gerektiğini vurguluyor.
Gün, düşünme ve analiz etme günü!
Öyle ki taşınmaları, okul değişikliklerini, semt, şehir değişikliklerini, hatta stil değişikliğini dahi destekliyor.
2017 yılının başından bu yana değişmesini beklediğiniz birçok şeyde gelişmeler söz konusu. 'Hazır mısınız?' diyor gezegenler size.
Eğer hazırsanız, şanslısınız.
Naif, çalışkan ve bir o kadar içli Eylül ayının son günlerinde tüm burçlar, gökyüzünün kandırmadığını görecek, sevdiklerinizi de memnun etmek için elinizden geleni yapacaksınız.
Eğer yılın başından bu yana kırgın Boğa, Aslan, Akrep veya Kova burcuysanız, aile içinde önemli olayları bu 24 saat içinde duyabilirsiniz.
Bu hafta güzelliklerini sunuyor, tembelleri sınıyor...

EYLÜL AYI NE DEMEK?
Hedefe odaklı hareket etmek, azimli olmak, hızlanmak demek.
Biten ilişkilerle ne kadar bağ kurulup kurulmayacağını gösterecek demek.
Ruhun dinginleşmesi demek.
Gülümserken dünyanın gittiği yöne kaygıyla bakmak demek.
Pamuk ipliğine bağlı aile bağlarının yeniden düzenlenmesi demek.
Arabayı ve evdeki teknolojik aletleri baştan aşağı değiştirmek demek.
Kalbe söylenmeyenleri artık kabul etmek demek.

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Jüpiter 45'liği yüksek öğrenimde yeni yaptırımları konuştururken, gökyüzü 29 yılı aşan evlilik ve ortaklıkları da zorluyor. Özellikle din, felsefe ve eğitim alanları her kesimin dilinde olurken, siyasilerin farklı açıklamaları da kafa karışıklığına neden olacak. Uzun süre aynı yastığa baş koymuş isimlerin ayrıldıklarını duyabilir ya da maddi kavgalarına şahit olabiliriz

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA