Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeni ay ruhunuzu dinlendirecek

Yeni Ay'ın liderlere ve kişisel hayatlarımıza dokunuşunu öğle saatlerinden itibaren göreceğiz. Yeniay, Başak burcunda gerçekleşirken adeta yeryüzüne tüm detayı ile etkilerini yaymaya hazırlanıyor. Özellikle herkese; kabiliyet, mütevazılık, çalışkanlık, tenkitçilik, mükemmeliyetçilik ve bir o kadar da korumacı bir hava katacak. Rafine tarzlar, sadelik, disiplin, iyi niyet, programlı ve işinde ustalıkların konuşulacağı bir ay, bizleri bekliyor.
Gökyüzünde Yeni Ay meydana gelirken anın yükselenini Terazi temsil ediyor; dengeli, hassas, uyumlu ve düşünceli bir hale bürüneceğimizin de habercisi. İçimizdeki kavgalardan bir süre uzaklaşırken uzun sohbetler, misafirlikler, sosyal ortamlar, büyük kalabalık sofralar, davetler, tolere edilebilecek ilişkilerin yeniden biraraya gelebileceğini vurguluyor. Tabii ki; düğün, nişan, doğum günleri, organizasyonlar, sürpriz kutlamalar da oldukça yoğun olacak. Pırıltılı, gürültüden uzak, hoş sohbetleri gündelik hayatımıza kazandıran bir Yeni Ay etkisinde olacak ve uzun bir aradan sonra ruhumuzu dinlendirme fırsatı bulacağız.
Yeni Ay, Türkiye, İstanbul saatinde sabah saatlerinde oluşacağı için gözle görünmeyecek.
Bu oluşum sırasında Merkür, Neptün 180'liği zihinleri karıştıracağa benziyor.
Özellikle toprak temasının yoğun olduğu Yeni Ay, uzun zamandır gökkubbede hakimiyet kuran ateş grubunun fevri ve astığım astık, kestiğim kestik tavrına şifa olacak.
Tamamen toprak temasının hakim olacağı bugünler özelikle medyayı yakından ilgilendirecek. İyi geleceği kişiler arasında Gülben Ergen, Merve Boluğur, Fatih Terim, Yağmur Tanrısevsin, Pelin Karahan var.
Yeni Ay; konuşkan, becerikli liderlerin iddialı çıkışlarının dışında toplumu etkileyebilecek konuşmalar yapacağını da işaret ediyor. Çalışma ve hizmet alanlarını yöneten Başak, üreten sektörlerde büyük değişimlerinin alt yapısını oluşturabilir.
Hukuksal alanlarda problemleri olanlar, özellikle 1960-1969 yılları arasında doğanlar için alım satım işleri, aile şirketlerindeki gelişmeler, bitmeyen davalar, uzlaşmaya varamayanlar bu sözlerim sizin için; doğduğunuz yılda Uranüs ve Plüton Başak'ta hareket ettiği için size toprak temalı konularda bazı gelişmeleri işaret ediyor. Bu konularla ilgili sorunların çözülmesi ve sonuç odaklı gelişmeler yaşamanız mümkün. Yakın çevrenizde, ailenizde, patronunuz, eşiniz, bu kişi siz de olabilirsiniz; bu yıllar arasında doğanlar için oldukça iddialı günleri ve kararları Yeni Ay vurguluyor.
Toprağı havalandıran, yeniliği temsil eden, hasat zamanını işaret eden bu döngü meraklı, araştırmacı, öğreten, sorgulayan bir yapıda olmamıza vesile oluyor.
Bu süreçte; gazetecilik, basın sektörü ve TV-medya sektöründe yeni gelişmeler yaşanacak.

ASTRO GÜNDEM
Ay-Plüton 120'liği hırsızlıkları, kayıp eşyaları ve uzak akrabaları konuşacağımız bir günü vurguluyor. Gerçekliğin oldukça baskın olduğu bugün, aklımızdan geçen dilimize kolayca yansırken, herkesin niyeti ortaya dökülecek. Çok yönlü düşüncelerin ve duyguların topluma olumlu yansımaları olurken, bazı isimlerin ilginç açıklamalarına şahit olacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA