Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Venüs tüm ilişkileri zora sokuyor

Sevenler kavuşacak, uyanıklar ifşa olacak. Neden mi? Çünkü bugünden itibaren gezegenlerin en iyicili Venüs, diğer adı ile Zühre, derin bir burçta yol alacak.
'O yol aladursun, bizim neleri görmemizi, fark etmemizi sağlayacak?' derseniz; kalpler büyük duygulardan geçecek. 20 Eylül itibari ile kendini güçlü, iyi, çok da özgür hissetmediği bir burca geçiş yaptı.
Gökyüzünün her yanını, Başak burcu hakimiyeti altına alırken, aşk ve ilişkiler konusunda en ince detaya kadar düşündürmeye başlayacak.
Detaycı, eleştirmeyi seven, plansız hareket etmeyen bir burcun ruhuna bürünen Merkür, iletişimde de aynı özellikleri gösterecek ve ikili ilişkilerde anlaşmayı zorlaştıracak.
Venüs'ün Başak burcundaki misafirliği süresinde ikili ilişkilerden çok, kişinin kendisine odaklanması daha verimli bir süreç yaşamasına yardımcı olacak. Yeni başlayacak ilişkilerde titiz davranmak ve tutucu tavırlar ön plana çıkarken, aynı davranışları kişisel gelişim, kişisel değişiklik, sağlık kontrolleri gibi kendimize özel alanlara çevirmeyi başarırsak çok daha olumlu bir süreç yaşarız.
Etkileri;
İnsanlara karşı ön yargılı davranmayı ve dış görünüşlerine göre değerlendirmeyi oldukça yaygın bir hale getirecek.
Yeni bir ilişkiye başlamak zorlaşırken, birilerini beğenme konusunda da egolu davranışlar ortada kol gezecek.
İnsan ilişkilerinde kişisel menfaatler ön plana çıkarken, ikili ilişkilerde güç savaşları yaşanacak.
Çevrenizdeki kişileri küçümseme, hor görme gibi olumsuz davranışları, hiç huyunuz değilken birden yaptığınızı fark edeceksiniz.
Duygusal sarsıntılar azalırken, kalbimizi dinlemek yerine mantığımızı devreye sokacağız.
Karşımızdaki kişiye karşı sevgimizi net bir şekilde gösteremeyebiliriz.
Aşırı ve yersiz eleştiriler ile hem kırıp, hem de kırılabiliriz.
Her türlü sosyal ilişkilerimizde emek temasını öne çıkarıp emek sarf etmediğine inandığımız kişileri hayatımızdan kolayca çıkaracağız.
Sevgiyi hissetmek hepimiz için çok zor olacak ve 'Beni seviyor musun?' cümlesi her seferinde onay cümlesi olarak sorulacak.
Adaletsizliğe göz yummak artık söz konusu olmayacak.
20 Eylül'de Başak burcunda hareketine başlayan Venüs, 14 Ekim'e kadar tüm sınırları zorlayacak.
'Peki göz önünde olacak ünlü isimler kim?' derseniz...
İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Hande Erçel, Furkan Andıç, Öykü Karayel.

ASTRO GÜNDEM
Venüs-Plüton 135'liği manipülasyona çok açık bir gün olduğunu belirtirken, eşler arası para ilişkileri karara bağlanabilir. Mal paylaşımında adaletli olmanın önemini bir kez daha ortaya koyarken, ikili ilişkilerdeki iletişim problemlerinin de perde arkasını gösterecek. Medya, günün akışında bir rol üstlenirken, gizli ilişkiler ile ilgili bilgiler sızabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA