Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İkizler burcundan hoşlanıyorsanız...

İnsanlara yardım etmeyi çok seven, girdiği her ortamın neşe kaynağı olan canlı ve enerjik İkizler burcunu tanımaktan keyif alacaksınız. Entelektüel zevklere sahiptirler ve hayatlarını sürekli yeni yerler, hobiler keşfederek geçirebilirler. Arkadaş ilişkilerine ve sosyal hayatlarına önem verirler. Heyecanını ve merakını gizleyen İkizler burcunun, bazı durumlarda aceleci tavırlar sergilediğini gözlemleyebilirsiniz. Girdikleri ortamlarda, güzel ve etkili konuşmalarıyla hemen dikkat çekerler. Çok yönlü düşünebilme yeteneğine sahiptirler ancak sabit fikirli olmadıkları gibi değişken yapıları onların bir anda değişmesine neden olur.
Eğer İkizler burcundan biriyle ilişki yaşamak istiyorsanız, içinde hep bir şüphe duygusuyla yaşadığını bilmenizde fayda var. Kıskanç yönünü bastırmaya çalışır ve başarılı olursa çok güzel gizler. Ancak kıskanmadığını düşünüp ona göre hareket ederseniz, başınız çok ağrıyabilir.
Onunla ilgilendiğinizi belli etmenin en önemli yolu, onu çok iyi dinlemenizdir. Size anlattıklarını gözlerinin içine bakarak ilgiyle dinlerseniz size güveni artar ve sizinle daha fazla vakit geçirmek ister.
Hayata pozitif bakan ve yaşamı çok seven İkizler burcu, sosyal hayatına eşlik edebilecek biriyle birlikte olmak ister. Bazen de yalnız kalmayı, kendi kendine vakit geçirmeyi tercih edebilir; bu konuda da tek beklentisi anlayıştır. Hoş görünen, iyi müzik dinleyen, yeni projeler üreten insanlar hemen ilgisini çeker.

BEKLENTİLERİ NELER?
Aşkta zeki, her konuda fikir sahibi birini arar.
Birlikte olacağı kişiyle ortak zevkleri olmasına dikkat eder.
Önemsendiğini hissetmek için anlaşılmak ister.
Bağımsızlına düşkün olduğu için kısıtlamalardan asla hoşlanmaz.
Merhamet duyguları çok gelişmiştir, sevdikleri için her türlü zorluğu göze almak isterler.

ASLA YAPMA!
Saygısızlık en tahammül edemediği konudur.
Onu eleştirilerinizle sıkboğaz etmemelisiniz.
Ona değer vermiyorsanız, ilişkinizi sürdürmeye çalışmayın; hemen fak eder.
Anı yaşamasına engel olmayın.
Bir anda fazla sorumluluk vermeyin.
İkizler burcu ünlüleri ise şöyle: Fahriye Evcen, Bülent Ersoy, Sıla Gencoğlu, Acun Ilıcalı, Kenan İmirzalıoğlu.

ASTRO GÜNDEM
Jüpiter-Uranüs karşıtlığı son yedi yıldır devam eden belirsiz her türlü konunun sonuçlanacağını vurguluyor. Özellikle hukuki dava ve miras konuları ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sanat eserleri ile ilgili telif hakları bugünlerde konuşulurken, hukuki süreçlere şahit olabiliriz. Kendine inananın kazanacağı günler başlıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA