Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aslan burcundan hoşlanıyorsanız...

Cömert ve ileri görüşlü Aslan burçlarını tanımadan önce onların her zaman ön planda olmak istediğini bilmeniz gerekir. Yaratıcılıkları gelişmiş olan Aslanlar kendilerini oldukça beğenirler. İş ve özel hayatlarında azimlidirler. Lükse düşkünlükleriyle bilinen Aslanlar oldukça cömerttir. Hatta bu özellikleri onları biraz savurgan da yapabilir. En belirgin yanları, neşeli olmalarıdır. Çevrelerine saçtıkları olumlu duygularla ortamın havasını bir anda değiştirirler. Kendine güvenen Aslan burcu, her zaman dürüst ve net olmayı tercih eder.

KALBİNİ KAZANMAK İÇİN
Aslan burcunu etkilemek için yola çıktıysanız, öncelikle dediğinizi yaptırmak için ona iltifat etmeniz gerektiğini bilmelisiniz. İnsanlara kolay kolay güvenemez. Sizi tanımak istiyorsa uzun uzun gözlemleyecektir. Hatta sizin için hazırladığı özel testlerden geçmenizi bekleyecektir. Dostlarına çok sadık olan Aslan burçlarının, arkadaşlarıyla da iyi geçinmelisiniz. Unutmayın, az dostu vardır ama onların da sözlerine kıymet verir. Aşkta liderdir ve ateş grubunun en romantiğini etkilemek de kolay değildir! Sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak istiyorsanız gözlerinin içine bakın, eğer parlıyor ve ışık saçıyorsa doğru yoldasınız demektir.

BEKLENTİLERİ NELER?
Onu güzel sözlerinizle şımartın.
Her zaman özel hissetmek ister.
Mizah anlayışları oldukça güçlü olduğu için eğlenceli olmanızı bekler.
Ayrıntılara önem verir.
Kendine değer verir. Ona karşı yapıcı eleştirilerde bulunmaya çalışın.

ASLA YAPMA!
Aslanlar saygı görmemekten nefret eder.
Onu kısıtlayacak davranışlardan kaçının.
Kaybetme korkusu yaşayan Aslanları terk etmekle tehdit etmeyin.
Özgüvenini yıkmaya kalkmayın, 'Sen yapamadın' gibi ithamlarda bulunmayın.
Bilmediğiniz bir konuda fikir yürütürseniz, sizden soğuyacaktır.
Aslan burcu ünlüleri: Engin Altan Düzyatan, Murat Dalkılıç, Sinem Kobal, Neslihan Atagül, Meryem Uzerli.

ASTRO GÜNDEM
Ay-Satürn kavuşumu; gitmekle kalmak arasında olanlara cesaret veriyor. Bugün yazılı ve görsel basında, depresyon ve intihar eğilimi yüksek isimlerin konuşulduğunu görebiliriz.
Magazin basınının yanı sıra uluslararası siyasi arena da oldukça hareketleniyor. Bu aralar hoşumuza gitmeyecek konuşmalar duyabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA