Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Terazi burcundan hoşlanıyorsanız...

Son derece dengeli ve ölçülü davranmaya çalışırlar. Adalet duyguları çok gelişmiştir. Yalandan nefret ederler. İletişim kurmakta oldukça yetenekli olan Terazi burcuyla duygularınızı paylaşmakta hiç zorlanmazsınız. Sizi anlayacaktır. Hoşlandığı kişiyle nasıl iletişim kuracağını çok iyi bilir. Sevgileri çok güçlüdür. Bazen karamsar davranabilirler ama endişelenmeyin, bu ruh halleri çok uzun sürmez. Estetik algıları çok geliştiği için beğeni eşikleri oldukça yüksektir.
Terazi burcunun kalbini kazanmak istiyorsanız, zevk sahibi bir burç olduğunu hep hatırlamanızı öneririm. Dağınık bir şekilde Terazi burcuyla görüşmeye gitmeyin. Az ama öz vakit geçirmeye çalışın. Birlikte olduğunuz sürece yaptığınız aktiviteden keyif almalı. Hiç aklında yokken sıradan bir görüşme talep ederseniz hoşuna gitmeyecektir. Dürüstlüğü ile verdiği tüm sözlerini tutmaya çalışır ve karşısındaki kişiden de aynı tavırları bekler. Yumuşak sesli, sakin tavırlı Terazi'nin hisleri kuvvetlidir. Daima tatlı sözlere ihtiyacı vardır. Birlikte olduğu kişiye hem sevgisini, hem de saygısını eksik etmek istemez.

BEKLENTİLERİ NELER?
Ona kibar davranmanızı ister.
Görgü kurallarını iyi bilmeniz gerekir.
Flört etmekten hoşlanır.
Yaşadığı yerde huzur arar.
Beğenilmek ve herkes tarafından iltifat görmek ister.
Daima tatlı sözlere ihtiyacı vardır.

ASLA YAPMA!
Onu kıskandırmaya çalışmayın.
Karşısındaki insanın yalan söylediğini anladığı andan itibaren, onunla ilişkisini keser.
Haksızlığa katlanamaz, bir yargıda bulunurken iki kere düşünmelisiniz.
Özgürlüğünü kısıtlamayın. Terazi burcu ünlüler: Burcu Esmersoy, Cansu Dere, Hadise, Tarkan.

ASTRO GÜNDEM
Mars-Plüton mücadelesi gizlilik içinde yürütülen bilimsel çalışmaların sır perdesi aralanıyor. Bilim bir yandan skandallarla konuşulabilir. Teknolojinin nasıl bir silah olarak kullanılabildiğini göreceğimiz günler kapıda. Şiddet alt yapılı konuların dünyanın dört bir yanında konuşulabilir. Özellikle Avrupa ülkeleri bu durum ile ilgili zor sınavlar verebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA