Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kova burcundan mı hoşlanıyorsunuz?

Hiç kimse gibi olmayı sevmeyen farklı bir burçtur Kova. Onunla hayatı tekrar keşfedebilir, yeniden doğabilirsiniz. Çünkü birçok rengi içinde barındırır. Orijinalliği, etkileyiciliği ve azmi ile bilinen Kova burcu yeni şeyler üretmek için risk alabilir. Çünkü ona göre yaratıcılık risk alınmadığı sürece ortaya çıkan bir şey değildir. Reform yaratacak konular ilgisini çeker. Yenilik onun vazgeçilmezidir. Sezgilerini ve çekici mizacını kullanarak da yarattığı yenilikleri kolayca kabul ettirebilir. Kova burcu, yaratım sürecinin dahisidir.
Kova burcunun kalbini kazanmak istiyorsanız dikkatli olmanızda fayda var.
Bir Kova burcuyla ilgileniyorsanız, aşkta her türlü iniş çıkışı yaşamaya hazır olduğunu bilmelisiniz. Kova'nın tek tutkusu özgürlüktür. Özgürlüğüne engel olmayacak olan biriyle olmak ister. Sosyal hayatına önem veren Kova burcuyla önce arkadaş olabilirsiniz. Eğlenceli ve farklı bir yapıya sahiptir; bu yüzden ona her konudan bahsedebilirsiniz. Nazik davranışlarına aldanmayın çünkü onun kalbini fethetmeniz zordur. Özellikle direkt olarak harekete geçmek yanlış bir adım olacaktır. Kova burcu bilimle oldukça ilgilidir. Onun dikkatini çekmek için ilgilendiği konulardan bahsedebilirsiniz. Bilginize hayran olacaktır, emin olun. Karar vermeden önce sizi gözlemlemek isteyecektir ki bu da oldukça zaman alır. İkili ilişkilerde, karşısındakine çok açık olmayı sevmez.

BEKLENTİLERİ NELER?
Detaycı tavrını kabullenmenizi ister.
Yenilikçi ve yaratıcı duygularına uyum sağlamanız gerekir.
Aklıyla hareket eden bir sevgiliyle mutlu olacağını düşünür.
Sevdiği kişinin hayal gücünün geniş olmasını bekler.

ASLA YAPMA!
Özgürlüğünü kısıtlamamalısınız.
Kıskanç ve baskıcı tavırlardan uzak durmalısınız.
Kusurlarını yüzüne vurmanız onu öfkelendirir.
Ufak tefek sorunları büyütmeyin.
Dedikodudan hiç hoşlanmaz!

KOVA BURCU ÜNLÜLERİ:
Sedef Avcı, Ajda Pekkan, Belçim Bilgin Erdoğan, Eser Yenenler, İbrahim Çelikkol, Serdar Ortaç.

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Neptün ile 150'lik yaparken üretkenliğin kazanç oluşturduğuna işaret ediyor. Bugünlerde gündeme gelecek yeni iddialarla; halka mal olmuş popüler fikir ve görüşlerin değişebileceğini göreceğiz. Bu zor açı bir süredir maddi kazancını düzenlemeye çalışan kişileri zorlarken, ülke ya da şehir değişikliği kararı almalarına sebep olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA