Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Şans kapıları bugün aralanıyor

'Şans benim yüzüme gülmez' diyenleri bu yazımı okumaya davet ediyorum. Şans gezegeninin bir yıl boyunca sürecek olan seyahati, hepimizin hayatına bugünden itibaren dokunmayı planlıyor. Bu döngüde kaçırdığımız fırsatları ya tekrar önümüze getirecek ya da bizleri çok daha güzel fırsatlarla karşılaştıracak. Kalbimizden geçenin hayatımıza akacağı günler, Jüpiter'in Akrep burcuna geçişiyle başlıyor. Yüzümüzü güldüren, siyasi arenayı zorlayan günler kapıda; duymayanlara söyleyin.
Peki kişisel hayatlarda neler olacak merak ediyor musunuz?
Hayatı dolu dolu yaşamaya ve nefes aldığımız her anı değerlendirmeye başlayacağız.
Çalışkanlık, hedeflere ulaşma, pratik çözümler üretme, motivasyonu yükseltme ve dinamiğimizi doğru alana yöneltme konusunda cesaretleneceğiz.
Üşenmek, miskinlik, 'Ay aman içimden gelmiyor' hisleri rafa kalkacak.
Büyük başarıların bize gelmesini beklemeyecek, bizler uçarak başarıdan başarıya koşacağız.
Emin olmadığımız ilişkilerden uzak duracak, kendimizi koruma altına alacağız.
Egoist bir tavır takınıp belki 'Önce ben' demeyeceğiz ama önceliklerimizi de başkaları için feda etmeyeceğiz.
Bağımlılıklarımızı kontrol altına alacağız. Sigarayı bırakmayı mı düşünüyorsunuz, tam zamanı! 'Yazın biraz kilo aldım, kış gelmeden bir diyet yapayım' mı diyorsunuz, neden olmasın!
İnançlarımıza sıkı sıkıya sarılacağız ve bu doğrultuda kararlar alacağız.
Yıpranmış ilişkiler toparlanmaya başlayacak, haksız birliktelikler hak ettiği sona ulaşacak.
Aman kimse kırılmasın diye ödün verdiğimiz tavrımızı netliğe kavuşturacak ve keskin konuşmalar yapacağız. Hayata karşı niyetini doğru ve dürüst tutanların kazanmaya başlayacağı bu ay eğer siz de kazananlardan olmak istiyorsanız; içinize sinmeyen, emin olmadığınız hiçbir şeyi yaşamayın, size yaşatılmasına da izin vermeyin!

ASTRO GÜNDEM
Güneş, Merkür ile kavuşum yaparken teknoloji alt yapılı konularda da yeni anlaşmalar olabileceğini işaret ediyor. Dünyada teknoloji, bilim devi olarak bilinen kurumların yeni kararları şok etkisi yaratırken, farklı sektörlerle ilgili yatırımları da duyacağız. Magazin dünyası cesur açıklamalarla çalkalanacak. Gün, duygusal konuları ön plana çıkarıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA