Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kendinizi kararlı hissedeceksiniz

Dilek tutun gökyüzü, bugünden itibaren; yeryüzüne daha yakın. Sevenin sevmeyenin birbirine karıştığı günleri geride bırakırken birbirimizden çok da farklı şeyler istemediğimizi fark edeceğiz. Sevgiye olan açlığımızın yerini hiçbir şey alamayacağı gibi farklı olaylara da şahitlik edeceğiz.
Bu ayın en önemli vurgusu, kişisel hayatlarımızda göründüğümüz gibi olmadığımızı ortaya koyacak.
Mesela kendi halinde dediğimiz kişilerin aslında ne denli takıntılı ve öfkeli olduğunu fark edeceğiz.
Hemen hemen hepimizin hayatında sitemkar tiplerin olduğunu düşünürsek, bu kişileri belki de ilk defa birilerine hak verip geri adım atarken görebileceksiniz.
Bugünden itibaren kış güneşi gözlerimizi kamaştırırken, kalplerimizi ısıtacak haberler almamızı, karşılaşmalar yaşamamızı ve adımlar atmamızı sağlayacak. Yıl boyunca düzenli olarak yaptığınız ama keyif alamadığınız konularda yön değişikliğine gidebilir, hatta iddialı konuşmalar yapabilirsiniz. Özellikle bugünden sonra kendinizi daha kararlı hissedeceksiniz.
Sevginin gezegeni, frekansın en açık günlerinden geçmemizi sağlarken, eğer birilerinin sevgisizliğine şahit olursanız ya o kişi çok yıpranmıştır ya da kalbi gerçekten kötüdür.
Eğer 'Dermanım kalmadı' diyenlerdenseniz, ağlayarak geldiğimiz dünyada farklı mutlulukların olduğunu bu ay göreceksiniz. Dizlerinizi dövdüğünüz günleri geride bırakın ve gelecek kaygılarından kurtulun çünkü bu ay kaygılanmaya, hayıflanmaya yer bırakmayacak kadar yüksek günlerden geçeceğiz.

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Satürn 60'lığı kararlı olanın, kabuğundan çıkanın kazanacağını işaret ediyor. Geleceğe açılan somut çalışmaların paraya dönüştüğünü görebilirsiniz. Özellikle ev almak isteyenleri ilgilendiren bugün, farklı avantajlarla karşılaşmanız ve maddi kaynaklarınızı düzenlemeniz mümkün. Dini, hukuki ve bilimsel gelişmeler gündemde olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA