Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

İş dünyası nisana endekslendi!

Siyaset yazmanın ekonomi, iş dünyası ve şirketlere ilişkin konuları gündeme getirmekten daha fazla öne çıktığı günler yaşıyoruz. Yerel seçimlere sadece 2 gün kaldı. O nedenle de seçim yarışı tam gaz devam ediyor.
Ekonomi dünyasında neredeyse tüm toplantılar nisan ayına ertelendi. Özellikle şu son bir hafta ekonomi dünyasında deyim yerindeyse yaprak dahi kıpırdamadı.
Oysa işler durmuyor. Geri planda devam ediyor ama işte her şey siyasete endeksli olduğundan kimse seçim öncesinde öne çıkmak istemiyor galiba. Sanırım bu yüzden, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, sanayicilerin genel dileği diye düşündüğüm, 2015'te yapılacak olan genel seçimlerin 2014 yılına alınarak, Türkiye'nin seçim sürecini bu yıl içerisinde tamamlamasını istediklerini söylüyor. Belli ki yorucu seçim ortamından iş dünyası bir an önce çıkmak istiyor.
Şimdiden nisan ayında yapılacak olan yeni yatırımlar bunlara ilişkin toplantılar, yeni gündem maddelerinin baharın en güzel ayını en yoğun ay haline getireceğini görebiliyorum. Dileğim Türkiye'nin yakaladığı istikrarı kaybetmemesi ve barış ve huzurun hiçbir konunun önüne geçmemesi. Önümüzdeki günlerin neler getireceğini hep birlikte göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA