Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RASİM OZAN KÜTAHYALI

Türkiye'ye terörist saldırının bedeli ağır olacak

ABD için 11 Eylül 2001 terörist saldırısı neyse 27 Mart 2014'te Türkiye Cumhuriyeti devleti için odur.
Paralel terör örgütü Türkiye'ye saldırmıştır. Bu terörist örgütün Türkiye'ye yönelik bir intihar saldırısı başlattığını 17 Aralık'tan hemen sonra yazmıştım. 27 Mart bunun en uç noktası oldu. Daha fazla saldırılar gelmeden Türkiye Cumhuriyeti artık gerekenleri yapmalıdır.

***

17 Aralık'tan sonra yazdıklarım hâlâ aynen geçerlidir. Bu süreçte Türkiye'nin yanında yer almayanlar hem bu ülkeye hem demokrasiye hem de insanlığa ihanet ederler. Artık siyaset yok. Hepimiz aynı gemideyiz. Türkiye adındaki geminin batmasından mı yanasınız, yoksa kendine saldıranları batırmasından mı? Başka seçenek yok. Geminin kaptanına olan kör nefretleri sebebiyle gemiyi batırmaya çalışanlara yardım edenler de bu terörist çetenin piyonu haline geldiklerini unutmamalıdırlar. Unutuyorlarsa da Türkiye onlara bu suçlarını hatırlatacaktır. Bu tür kişilere o yazımı yeniden hatırlatmak isterim.
***

Lafı uzatmanın gereği yok. Türkiye bir intihar saldırısıyla karşı karşıyadır. İntihar saldırısı, eylemcilerin üzerinde taşıdıkları bombaları kullanarak kendisini öldürmesi ve tüm etrafa zarar vermesidir.
***

Bu saldırıları yapabilecek binlerce canlı bomba tetikte beklemektedir.
***

İntihar saldırılarının yaptırılacağı kişiler kendilerini öldürmediği takdirde saldırının başarısız olacağının farkındadır.
***

Bu nedenle saldırganların ölmesi, intihar saldırısının ön koşuludur.
***

Saldırganlardan sonra ikinci olarak ölecek olanlar o intihar saldırısını sinsice alkışlayanlar ve sessiz sedasız izleyenler olacaktır.
***

Bu intihar saldırılarına direnenler geleceğin iftihar tablosunda yer alacaktır.
***

Tarafsız kalmak intihar saldırısının yanında yer almaktır. Karar sizin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA