Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN MÜDERRİSOĞLU

SABAH'la bir ömür

SABAH gazetesinin 30. yaşını kutladık dün... Ve bu 30 yıllık öykünün son 22 yılının canlı tanığıyım ben. Acı tatlı, inişli çıkışlı çok günler yaşadık. Kimler geldi, kimler geçti. Hatta SABAH ekolünden yetişenlerle nice nice yeni gazeteler de çıktı. Ama SABAH olmadan SABAH olmadı. SABAH'la gönül bağı kuranlar, SABAH'ı en zor zamanlarında hep ayakta tuttu. Büyük fedakârlıklar gösterdi. SABAH; "demokrat, yenilikçi ve şaşırtan gazete" kimliğiyle büyüyüp gelişti. Ezberleri bozdu, tekelleri kırdı, örnek oldu. Arada eksen kaymasına yol açanlar, tarihin gri sayfalarında kaybolup gitti. SABAH markası ve o markaya değer katanlar ise alnı açık, başı dik, inançlarıyla var olarak yarınlara yürüyüşünü sürdürüyor.
Patronundan yayın yönetmenine, yazı işlerinden muhabirine, reklamcısından İK ekibine, matbaa işçisinden dağıtımda çalışanlarına kadar... Emeği geçenlere ve bu emeği ödüllendiren okurlara sonsuz teşekkürler...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA