Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN MÜDERRİSOĞLU

Kervan yolda düzülür!

CHP'nin yürüyüşünün, giderek daha organize hale geldiği bilmem dikkatinizi çekiyor mu? CHP'li bütün belediyeler lojistik destek için seferber olmuş durumda. Şimdilik, yürüyüş grubuna, marjinal unsurların katılmasına izin verilmiyor. Bir provokasyon olmasın diye İçişleri Bakanlığı da ciddi önlemler almış durumda. Zaten CHP'nin planlaması, Sakarya'dan sonraki kalabalıklar ve İstanbul'a giriş şekli ile ilgili. Bu nedenle, üç yeni hamle olgunlaşıyor sanki...
1- Yürüyüş hakkında butik yazı yazabilecek yerli ve yabancı basının etap etap davet edilmesi, böylece bir siyasi öykü çıkarılması.
2- "Yargıya talimat" iddiasının canlı tutularak, yargının baskı altına alınması.
3- Doğrudan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı hedef alan iftiralarla gündem saptırılması ve Erdoğan'ın göstereceği tepki üzerinden yürüyüşe katılan unsurların zinde tutulması.
Netice itibariyle... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çekimleri sırasında senaryosu da geliştirilen bir filmin aktörü konumunda. Filmin heyecan uyandırması istenen son sahnesini Kılıçdaroğlu'nun belirlemeyeceği ama istenen rolü oynayacağı bugünden görülüyor!
NOT: Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Bayram tadında günleriniz eksik olmasın. Allah, darda olanlara ferahlık, dertlilere deva, hastalara şifa, borçlulara eda nasip etsin...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA