Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNERİ-YORUM ŞEREF OĞUZ

Hızlı ve nitelikli

Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Binali Yıldırım, ismiyle müsemma bir başlangıç yaptı. Zira yapılacaklar listesi uzun, vakit dar ve lafla peynir gemisi yürümediğini biliyor. Kabine'nin üstlendiği misyonu alt alta sıraladığımızda zaten "hızlı davranmak" gerektiği ortada...
Ekonominin dümenindeki kadroya baktığımda Ak Parti'nin seçimlerde topluma vaat ettiği ikinci nesil yapısal reformların "hızlanacağını" görüyorum. Üstelik bu duyguyu, iç ve dış piyasalar da paylaşıyor. Dün görüştüğüm pek çok sanayici ve işadamı "bu kabine iş yapar" yorumunda birleşti.
İkinci dikkat çekici konu, bilim ve teknolojide yeni bir atılım dönemine gireceğimizdir. Başta enerji ve savunma olmak üzere Türkiye, nicelikten niteliğe geçişte, katma değeri önemseyen bakanlarla yürüyecek.
Hükümet programı, yapılacakların "neler olduğunu" anlatabilir fakat Binali Yıldırım'ın geçmiş performansı bunların "nasıl yapılacağı" garantisini taşıyor: Hızlı ve nitelikli icraat... Yeni Kabine ülkemize milletimize hayırlı olsun.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA