Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

Ustalık eseri

Ankara'da değişim ve yeniden düşünme rüzgârı sadece CHP'de esmiyor. Aslında AK Parti bu yenilenme ihtiyacını biriki yıl önce tespit etti. AK Parti Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem ve Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Teşkilatı'nı sade delegeden il başkanına kadar yeniden oluşturuyor.
Sessiz ve derinden... Eksikler tamamlanıyor, revize ediliyor. Bu, bizzat Başbakan Tayyip Erdoğan'ın bilgisi ve yönlendirmesi dahilinde yapılıyor. Erdoğan cumhurbaşkanı olmak isteyecek mi? Bu ayrı bir konu.
Turgut Özal ve Süleyman Demirel cumhurbaşkanı olunca, önce partileriyle ilişkiyi kopardılar, sonra da zıtlaştılar. Erdoğan farkını burada da gösteriyor.
Türkiye'de değişimi yakalayan, kurumsallaşan yeni bir AK Parti Teşkilatı geliyor. Kişilere hatta genel başkanlara bile bağımlı olmayan bir kurumsal yapı bu. Numan Kurtulmuş'un ve partiye çağırılacak diğer isimlerin değerlendirmesini bu çerçevede yapmak lazım. Erdoğan'ın ustalık eseri galiba bu olacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA