Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Okurdan kısa kısa

Ayşe Betül Şen: "Sabah Pazar'da yayımlanan Fatma Şahin röportajı (Bacılık Baki Makamlar Fani, 13.04.2014) harikaydı. Uzun zamandır böyle güzel ve kaliteli soruların olduğu bir röportaj okumamıştım.
Teşekkür ederim. Sanırım bunda Salih Zengin'in etkisi büyük. Kendisini Sabah'ta görmek bizi mutlu etti. Umarım keyifli mizah yazılarıyla da eke renk katar."
Mehmet Tereci: "Her gün bayiden alarak okuduğum gazetemiz Sabah'tan çok memnunum.
Haberler bir yana, köşe yazarlarının hepsini ayrı ayrı beğeniyor ve hiç kaçırmadan okuyorum. Yalnız gazetemizde gördüğüm bir eksiklikten bahsetmek istiyorum size. Siyaset, ekonomi, spor ve magazin gibi ana konulara yeterince yer verilirken edebiyata hiç yer verilmiyor. Arada bir hafta sonu eklerinde değiniliyorsa da bu yeterli değil bence. Sizden isteğim Sabah'ta (eklerinde değil) her gün edebiyat konusunda yazılar (köşe yazısı, haber, röportaj, kitap tanıtımı v.b.) yayımlanması. Her gün edebiyat haberi ya da söyleşi olmayabilir belki ama köşe yazısı olabilir pekala. Haftada bir iki gün olsa da olur, ona da razıyım."
Mustafa Demir: "Web sitesinde ne kadar çok 'flaş' haberiniz var... Flaş yazan haberlerin sıradan olduğunu gösterecek kadar."
Selma Turgut: "Sürekli bu ikilinin (Asena Erkin-Berkay) haberlerini vermenizden sıkıldık.
Gerçekten haber mi bulamıyorsunuz, başka derdimiz mi yok; anlam veremiyorum."
Muharrem Akduman: "Dünya'da Fotoğrafı En Çok Çekilen Yerler haberinde (foto-galeri) 'St.
Stephen's Basilica Kilisesi' yazılmış.
Basilica zaten kilise demek."
M. Ali Yenigün: "Bulmacalarınızda sık sık 'Barcelona'nın ünlü futbolcusu' olarak soruluyor ama Etoo takım değiştireli çok oldu."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA