Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Okurdan kısa kısa

Adem Yıldırım: "Uzun zamandır Sabah okuyucusuyum ve internet gazetesini de takip ediyorum. Ancak internet gazetenizin manşetleri nasıl okuyucu tarafından daha fazla tıklanırız anlayışına göre hazırlanıyor gibi. Mesela bugün (17.01.2015) 22.00 sularındaki haber: "Donanmadan Flaş Açıklama; ABD-Çin savaşı başladı." Habere tıklıyorum ve gerçekte New York Post'un Twitter hesaplarının hackerların eline geçtiğini ve savaş falan olmadığını, gerçek olmayan bir haberin gerçekmiş gibi sırf daha fazla tıklanmak için internet sitenizde manşet yapıldığını anlıyorum. Lütfen bu tarz haberciliğe bir son verin."
Ahmet Balcı: "Limonun faydalarını okumak için 15 sayfayı tek tek tıklamamız mı gerekiyor. Neden tek sayfada vermiyorsunuz?"
Gökhan Evcümen: "Cumhuriyet'ten Sonra İsimleri Değişen İller haber galerisinde ikinci sırada bulunan fotoğraf Rize'ye değil Giresun'a ait. Eminim; çünkü resimde evim görünüyor."
Murat Kavruk: "Sabah'ın 11.01.2015 tarihli sürümünde büyük sanatçı Elvis Presley'i doğumunun 80. yıldönümü vesilesi ile anmanız, onunla ilgili fotoğraflar yayınlamanız ve fotoğrafların altında (bazıları eksik de olsa) bilgiler vermeniz 42 yıllık Elvis Presley hayranı olan ve hemen hemen başka sanatçı dinlemeyen beni çok sevindirdi. Teşekkür ederim."
Murat Saraçoğlu: "Yeni web sayfası tasarımınızı çok beğendim. Emeği geçenlere teşekkür ederim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA