Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

‘Kontrollü darbe’ diyenler o geceyi izleyin

15 Temmuz yaklaştıkça, o güne ilişkin yaşananları TV'lerde, yazılı medyada yeniden izliyoruz. İnanılmaz şeyler olduğunu, o direnişe inananlar bile ancak ikinci üçüncü kez izleyince anlıyor. Her izlediğimde yeni bir şey, yeni bir kahramanlık öyküsü öğrendim. Fotoğrafın da tamamı henüz ortaya çıkmış değil.
SETA Vakfı'nın 15 Temmuz Sempozyumu'na katılan konuşmacılardan biri de Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'ydu. Prof. Dedeoğlu ile 15 Temmuz'u konuşurken konu o gece yaşananlara gelince şöyle demesi beni şaşırmadı: "O geceyle ilgili yazılanları okuduğumda ya da farklı yerlerde çekilenleri izlediğimde şaşırıp kalıyorum. Her defasında o gecenin farklı bir yanı, bambaşka bir kahramanlığı çıkıyor karşıma.
Müthiş bir şey. Kıymetini bilmemiz gerekiyor."
Şimdi merak ediyorum, Acaba o geceyi bir evde TV başında izleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir daha o görüntüleri izledi mi? Düşünüyorum da acaba o gece tanklara karşı direnenlerin Kılıçdaroğlu nezdinde FETÖ mağdurları kadar kıymeti yok mu?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA