Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SÖZÜN ÖZÜ ÖZLEM DOĞANER

Durmadan yola devam

Bu zorlu coğrafyada her yanımızda ateş varken, yıllardır terörle mücadele ederken neden bize diz çöktüremediklerini ve çöktüremeyeceklerini biliyor musunuz?
Bu ülkede kendi işini iyi yapmayı, inadına çalışmayı memleket meselesi olarak gören insanlar var. Ve hiç endişe etmeyin, giderek çoğalıyorlar.
Hemen hemen her sektörde yeni projeler geliştiren, umutla çalışanlarla konuşunca insan daha büyük bir şevkle işine sarılıyor.
Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı ile sohbetimizde de bu umudum perçinlendi.
O yüzden aktarmak istedim.
Malumunuz 15 Temmuz'dan sonra elini taşın altına koyarak attığı adımlarla, geçen yıl büyümeye en fazla katkı sağlayan sektörlerden biri gayrimenkul sektörü... 2017 yılında da bu performansını sürdürecek gibi görünüyor.
Ege Yapı, 2,5 milyar TL yatırımla 8 yeni projeyi hayata geçirecek.
Yabancı fonlar ve bireysel yatırımcılarla sürekli irtibat halinde olan Kabadayı diyor ki, "Terörün amacı hayatı durdurmaksa bizim görevimiz de durmadan yola devam etmek.
Aynı moralle hayata tutunmak ve üretmeye devam etmek.
Bu sorumluluk ve bilinçle hain darbe girişiminden sonra çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz."
Kabadayı, milli seferberlikle döviz bozduranların konut almaya başladığını, bu yıl da konutun en iyi yatırım araçlarından biri olacağını söylüyor. Yeni istihdam sözü veriyor ve 400 milyon liralık gayrimenkul yatırım fonu kurmaya hazırlandıklarını duyuruyor.
Bize düşen de yılmadan çalışanların başarı hikâyelerini daha fazla paylaşıp, çoğalmalarına destek olmak...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA