Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SÖZÜN ÖZÜ ÖZLEM DOĞANER

Erdoğan’ın yeleği moda oldu

Referandum kampanyalarının en dikkat çekici yanlarından biri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tarzı oldu. Erdoğan'ın meydanlarda, televizyon programlarında giydiği yelekli takım elbiseleri çok ilgi gördü.
Bu ilgi hazır giyim sektörünün de yüzünü güldürdü. Şu anda net rakamları elde etmek mümkün olmasa da hangi markaya sorsam yüzleri gülüyor. "Bu sene yelek modaydı. Cumhurbaşkanımızın tercihinden sonra satışlar patladı" diyorlar. İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle "Triko sektörüne de can verdi. İplik yetiştiremiyoruz" diyor.
Yelek iş dünyasında da moda oldu. İşadamları rengarenk yelekler giymeye başladı. Bundan önce Erdoğan'ın kareli gömlekleri ve ceketleri moda olmuş, iş dünyasında da kareli ceket tercih edenlerin sayısı artmıştı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA